Sniph Adventskalender 2022

Med ett värde över 6000 kr låter årets upplaga av Sniphs Adventskalender dig följa med på en väldoftande resa för hela kroppen genom de fyra elementen. Låt ditt luktsinne vägleda dig.

Är du redo för en magisk resa i dofternas värld? Missa inte Sniphs Adventskalender 2023 – skriv upp dig på vår förturslista idag och bli först att uppleva doftäventyret!

Äntligen här

Äntligen här

Äntligen här

Äntligen här

Äntligen här

Äntligen här

Sniph Adventskalender - En resa genom 4 kapitel

Med ett värde på över 6000 SEK tar det fjärde årets upplaga av Sniph Adventskalender med dig på en väldoftande resa genom december med gåvor från märken som OM-SE, Johan & Nyström, Etat Libre d’Orange, SachaJuan, Sol de Janeiro och självklart, Sniph. Passar alla som älskar att unna sig njutningsfulla stunder för hela kroppen (och alla sinnen).

Köp nu
Årets tema: De fyra elementen

De fyra elementen, essentiella för allt liv. Jord, vatten, luft och eld. En övervinner den andra men ingen övervinner alla. Ständigt närvarande omkring oss. En del av vår miljö, av var och en av oss. Lär dig bemästra dem alla och hitta balans inom dig med årets upplaga av Sniph Adventskalender!

Köp nu
"Varje år förgyller Sniph-kalendern december månad! Känns verkligen som ni lagt ner hjärta i kalendern för att ge mig en så bra upplevelse som möjligt" - Recension av Sniph Adventskalender 2021
Lev ett större liv med Sniph

Vi lever efter filosofin att doft gör livet större, skapar minnen för livet och kan ta ditt välmående till helt nya nivåer. Därför har vi sett till att fylla årets dyrbara adventskalender till bredden med utsökta dofter i alla tänkbara former. Följ med på en väldoftande resa för hela kroppen där du genom ditt luktsinne får upptäcka och utforska helt nya sidor av dig själv och din njutning. Årets adventskalender har ett värde på över 6000 kr!

Köp nu
I årets upplaga har vi valt ut både svenska skönhetsfavoriter, prisbelönt hudvård, värmande jultreats och självklart, förtrollande parfymer för olika näsor. Unna dig en exklusiv gåva fylld med allt du behöver för en fantastisk december!

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!