Bli en del av Sniph

Sniph är inte bara ute efter att hitta de bästa dofterna, vi är också ute efter de bästa medarbetarna till vårt team. Vårt team består av superstjärnor som är enade i målet att leverera oförglömliga upplevelser. Om det inte ligger någon tjänst uppe som passar just dig men du känner att du har något fantastiskt att tillföra till vårt team, kontakta oss på [email protected]

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Parfymspecialist & Partnerships manager

Har du en näsa för företagsamhet, strategi och relationer samt för utsökta parfymer? Drömmer du om att arbeta med dofter, att hitta nya parfymhus att arbeta med samtidigt som du får dela din parfympassion med andra likasinnade? Som parfymspecialst och partnerships manager hos Sniph är du ansvarig för strategin kring hur vi på bästa sätt kan utöka Sniphs sortiment och är en central del i vår resa mot att bli den mest erkända parfymtjänsten.

Läs mer
CRM Manager - heltid

Vi tror att doft gör en större skillnad i våra liv än vad vi kan förstå. På samma sätt är en tydlig och betryggande kundresa en väsentlig del av våra kunders liv. Vi letar därför nu efter en CRM Manager som kommer att vara primärt ansvarig för att driva strategi och logistik kring vår mejlkontakt med våra kunder samt vårt lojalitetsprogram.

Läs mer