Bli en del av Sniph

Sniph är inte bara ute efter att hitta de bästa dofterna, vi är också ute efter de bästa medarbetarna till vårt team. Vårt team består av superstjärnor som är enade i målet att leverera oförglömliga upplevelser. Om det inte ligger någon tjänst uppe som passar just dig men du känner att du har något fantastiskt att tillföra till vårt team, kontakta oss på [email protected]

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Customer Service Agent

Med tusentals kunder och prenumeranter varje månad som vill upptäcka nya dofter, söker vi nu efter nya talanger som vill vara med oss på resan och vara en betydelsefull del i ett växande Customer Experience team. Vårt Customer Experience-team ansvarar för att skapa oförglömliga kundupplevelser och ge den bästa servicen. Vårt mål är att omdefiniera kundnöjdhet och att överträffa kundernas förväntningar i allt vi gör.

Sök nu
Öppen ansökan - Marketing Intern

Vill du lära dig mer om hur du koordinerar kampanjer, hittar kreativa lösningar och bygger långvariga relationer med samarbetspartners? Bli en del av vårt marknadsteam som praktikant! Hos oss på Sniph får du en unik möjlighet att utveckla dina kunskaper hos en startup med högt tempo, fantastiska kollegor och spännande kampanjer. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där du blir en viktig pusselbit som kan vara med och påverka Sniphs resa.

Sök nu