Karriär: Jobba hos oss

Bli en del av Sniph – Utforska doftens underbara värld med oss!

Hos Sniph är vi inte bara passionerade om dofter; vi är banbrytare i att förändra sättet människor upptäcker och förälskar sig i parfym. Som ett snabbväxande företag erbjuder vi inte bara en tjänst – vi erbjuder en resa genom världens mest fascinerande dofter. Vårt unika prenumerationssystem öppnar dörrar till exklusiva nischparfymer, vilket gör sällsynta dofter lättillgängliga för våra kunder.

Varför Sniph är rätt plats för dig

På Sniph bygger vi mer än bara en arbetsplats – vi skapar en gemenskap. Vi värdesätter varje medarbetares bidrag och ser till att alla känner sig delaktiga och värderade. Vår kultur präglas av mångfald, inkludering och innovation.

Som en del av Sniph-teamet kommer du att:

  • Växa i en kreativ och dynamisk startup-miljö.
  • Utveckla din kunskap och passion för parfym.
  • Samarbeta med likasinnade, passionerade kollegor.
  • Direkt påverka och forma framtiden för parfymupplevelser.

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Sniph välkomnar talanger som delar vår entusiasm för dofter och enastående kundupplevelser. Skicka din ansökan och bli en del av vår doftresa!

Öppen ansökan - Graphic Designer Internship

Vill du få inblick och lära dig mer om hur du skapar layout för print, annonsmaterial, webbdesign, kampanjer? Bli en del av vårt design- och marknadsteam som intern! Hos oss på Sniph får du en unik möjlighet att utveckla dina kunskaper hos en startup med högt tempo, fantastiska kollegor och spännande kampanjer. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där du blir en viktig pusselbit som kan vara med och påverka Sniphs resa.

Sök nu
Öppen ansökan - Marketing Intern

Vill du lära dig mer om hur du koordinerar kampanjer, hittar kreativa lösningar och bygger långvariga relationer med samarbetspartners? Bli en del av vårt marknadsteam som praktikant! Hos oss på Sniph får du en unik möjlighet att utveckla dina kunskaper hos en startup med högt tempo, fantastiska kollegor och spännande kampanjer. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där du blir en viktig pusselbit som kan vara med och påverka Sniphs resa.

Sök nu

Vår kultur

Vi tror starkt på att en arbetsplats ska vara mer än bara en plats att arbeta på. Det är en plats där idéer föds, vänskap formas, och personlig tillväxt uppmuntras. Vår mångfald och inkluderingsstrategi är inte bara ord – det är vårt sätt att arbeta och leva varje dag.