Bli en del av Sniph

Sniph är inte bara ute efter att hitta de bästa dofterna, vi är också ute efter de bästa medarbetarna till vårt team. Vårt team består av superstjärnor som är enade i målet att leverera oförglömliga upplevelser. Om det inte ligger någon tjänst uppe som passar just dig men du känner att du har något fantastiskt att tillföra till vårt team, kontakta oss på [email protected]

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Lediga tjänster hos Sniph

Junior Graphic Designer

Vi har nyligen lanserat en ny digital plattform som kommer att fortsätta utvecklas under hösten och vintern 2020. Vi hoppas att du vill vara med på vår doftresa! Vi på Sniph söker dig som har erfarenhet av grafisk design eller motsvarande och vill få inblick i ett innovativt och snabbrörligt varumärke. Hos oss får du arbeta tätt tillsammans med designers, CRM managers och hela vårt marketing team.

Läs mer
CRM Manager - heltid

Vi tror att doft gör en större skillnad i våra liv än vad vi kan förstå. På samma sätt är en tydlig och betryggande kundresa en väsentlig del av våra kunders liv. Vi letar därför nu efter en CRM Manager som kommer att vara primärt ansvarig för att driva strategi och logistik kring vår mejlkontakt med våra kunder samt vårt lojalitetsprogram.

Läs mer