En början på något nytt inspirerat av 001 Liv Edp

Varje gång du tar en dusch sköljer du bort det som varit och ger dig själv en chans att åter börja om på nytt. Sniph Body Collection är skapad för en frisk och välgörande start på din dag. Varje dag.

Shoppa nu

Body Collection

Body Collection

Body Collection

Body Collection

Body Collection

Body Collection

"Vår filosofi är att dofter gör skillnad på ditt välmående och för att dina favoritparfymer ska bli levande på din kropp behövs en återfuktad hud som doften kan blomma ut på."
En ny morgonrutin

Sniph Body Collection är skapad för en frisk och välgörande start på din dag. Varje dag. Dessa produkter är milda och närande, perfekta för den torra och känsliga huden i det skandinaviska klimatet. Alla tre produkter (004 Hand & Body Cleanse, 005 Hand & Body Cream och 006 Deodorant) är doftsatta med Sniphs egna 001 Liv EdP (kommer snart), en mjukt unisex doft som höjer ditt humör och grundar dig med doftnoter som sandelträ, bergamott och ylang-ylang. Den diskreta doften stannar med dig under dagen, antingen för sig själv eller tillsammans med din favoritparfym.

Shoppa nu
För din kropp. Varje dag.

Sniph Body Collection är den perfekta trion för att ge din morgonrutin den välgörande boost den behöver. Dessa produkter är framtagna som ett naturligt steg i en fulländad wellness-rutin för hela kroppen, som är det viktigaste du har.

Shoppa nu

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!