The Scent Journey

The Scent Journey

The Scent Journey

The Scent Journey

The Scent Journey

The Scent Journey

Nu är den här – The Scent Journey – Sniphs Adventskalender 2023!

Årets kalender är en upptäcktsresa i 12 delar där du får uppleva dofter från framstående nischparfymhus, kreationer vi inte haft i prenumeration förut, favoriter som förtjänar en stund i centrum, och några – fram till nu – helt osläppta dofter, exklusiva för Sniph.

Upptäck ditt nästa doftäventyr

Utöver detta bjuder denna upplevelse på gåvor som hjälper dig att bygga din doftgarderob, och inte minst så bjuder den på massor av kunskap, reflektioner och underhållande lärdomar. Låt denna resa bli en daglig ritual bara för dig, en som du delar med nära och kära – eller varför inte redan nu köpa denna doftupplevelse i julklapp till någon du tycker om! Förvänta dig en upplevelse full av allt du behöver för att bygga dina drömmars doftgarderob, och som kommer att stimulera, inspirera och underhålla dig en lång tid framåt.

Shoppa nu

Nyfiken på vad kalendern bjuder på?
Vi kan avslöja att du kommer få uppleva bästsäljande parfymhus som till exempel Juliette has a gun, Fugazzi, Etat Libre d’Orange och Carner Barcelona. Vill du veta mer än så – klicka här på egen risk!

Tidigare års adventskalendrar från Sniph

För dig som är nyfiken på vad som kan tänkas dölja sig bakom luckorna i årets adventskalender, varför inte ta en titt på tidigare års kalendrar? Genom att utforska våra tidigare adventskalendrar kan du få en känsla för den spännande doftresa som väntar.