Upptäck essensen av Sniphs community

Bakom våra egna dofter ligger flera år av erfarenhet och kunskap. Sedan Sniph startades har vi lyssnat på vad vårat community älskar, och utifrån det har kollektionen med signaturdofter skapats. Vackra i sin egen rätt, och perfekta komplement till varandra.

010 Dawn EdP

Sniph Signatures

Sniph Signatures

Sniph Signatures

Sniph Signatures

Sniph Signatures

Sniph Signatures

Bygg din egen unika doftgarderob

Våra dofter är noggrant utvecklade för att bjuda på enskilda, inspirerande doftupplevelser. Tillsammans blir de en mångfacetterad enhet – för varje humör, situation och ambition. Förhöj och lyft fram med Sniph Signatures, och njut av en doftgarderob som växer och utvecklas med dig.

Upptäck 001 Liv EdP

Sniph

Päron, Hedione, Mysk

Sniph

Persika, Ros, Vetiver

Sniph

Mandarin, Jasmin, Socker

Sniph

Viol, Sandelträ, Amber

Sniph

Bergamott, Sandelträ, Mysk
Expertis och hantverk i samspel

Efter alla år av att ha handplockat dofter från nisch- och indieparfymhus runt om i världen har vi kultiverat en djupt rotad passion och en svårslagen expertis när det kommer till doft. Sniph Signatures är framtagna i en process där kunskap, intuition och datadrivna insikter samspelar. Resultatet: en doftgarderob där inget lämnas åt slumpen.

Upptäck 002 Ada EdP
Nyskapande och relevant – varje dag

Gör varje dag till en resa värd att minnas: Sniph Signatures harmoniserar perfekt med varje enskilt ögonblick och tar dig sömlöst från morgon till kväll – oavsett vad dagen bjuder på.

Upptäck 003 Sia EdP