Det finns en doft för varje tillfälle. Hos Sniph får du upptäcka din egen doftresa med noga utvalda parfymer skapade av passionerade näsor.
Vårt löfte

Doft är ett sinne som är laddat med känslor och förväntningar för oss alla, vilket också betyder att doft skapar en unik upplevelse för varje individ. Som doftrådgivare är det ett privilegium att varje månad få handplocka dofter till alla våra prenumeranter. Vi siktar alltid mot att hylla individens styrka hos varenda en av våra kunder. Även om förväntningarna redan är höga, nöjer vi oss aldrig med med något mindre än ett unikt val anpassat efter varje individs behov.

“Sniph is changing the way you think about perfume and it’s exactly what brands need in order to develop within the digital market.”

Philippe Solas and Alexandra Cubizolles, Une Nuit Nomade

Din personliga doftexpert

Sniph är en upptäckartjänst för parfym, och vi utmärker oss genom vårt genuina intresse för doft och vårt gedigna arbete med autentiska dofter. Våra doftexperter arbetar för att guida dig på din personliga doftresa, så att du alltid får en unik och personlig upplevelse hos oss. De dofter som erbjuds är garanterade att hålla en hög standard, och vi är otroligt stolta över vår nuvarande samling av parfymörer som du hittar i vår shop.

Till shoppen
Skapa en doftgarderob

Vi tror på doftgarderoben, där du kan klä dig i olika parfymer beroende på tillfälle. Du ska inte behöva binda dig vid en helflaska av en doft som du sedan upptäcker att du kanske inte gillar så mycket som du trodde, vilket är varför vi erbjuder dofter i vår smarta 8 ml-flaska. Denna räcker precis lagom för en månad, givet att du använder fyra sprut om dagen. Vårt mål är tydligt: att ta med dig på en doftresa så att du kan upptäcka nya sidor av dig själv – med hjälp av doftupplevelser.

Påbörja din doftresa
Kärlek vid första doften

När Sniphs grundare, Lisa och Tara, träffades för första gången fann de varandra direkt i deras gemensamma fascination för doft och parfymer. Tron på att doft kan förändra och förbättra alla livets olika tillfällen blev en gemensam filosofi. 2016 föddes Sniph och utmärkte sig direkt inom parfymbranschen i sitt unika koncept som går ut på att upptäcka en individuell doftresa. Visionen har alltid varit att erbjuda autentiska parfymer och göra dessa tillgängliga för alla.

“Working with Sniph is modern and upbeat way to grow our brand awareness and increase sales among new and upcoming markets within Northern Europe.”

Gerald Ghislain, Histoires de Parfum

Möt oss där du är

När du mejlar, ringer eller chattar med oss möts du alltid av våra passionerade medarbetare som samarbetar med våra doftexperter. Vi arbetar för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt med personligt anpassade rekommendationer och lösningar. Du är även välkommen att besöka oss i vår doftbar på Igeldammsgatan 22 i Stockholm, där du kan prova olika dofter och få personliga rekommendationer kring vårt sortiment.

Kontakta oss

Alltid hos Sniph

  • Skapa en personlig och unik doftgarderob med noga utvalda parfymer från hela världen.
  • Välj mellan att prenumerera på doft eller själv välja bland alla spännande parfymer i vår shop.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, exklusiva gåvor och de senaste trenderna inom parfym.