Dofter får oss att känna, minnas och uppleva saker vi aldrig känt förut. Hos Sniph får du upptäcka din egen doftresa med noga utvalda parfymer från passionerade parfymhus världen över. Bjud in ett rikare liv med Sniph.
Vårt löfte

Luktsinnet är starkt kopplat till både känslor och förväntningar för oss alla, och varje doft vi möter skapar en unik upplevelse för varje individ. Som doftexperter är det ett privilegium att få handplocka de allra bästa dofterna till våra kunder. Vi vill hylla de individuella preferenserna hos varenda en av våra kunder genom noga rekommendationer och en flexibel doftresa. Även om förväntningarna redan är höga nöjer vi oss aldrig med något mindre än ett personligt val anpassat efter just dina näsa.

”Sniph ändrar sättet du tänker om parfym och det är precis vad parfymhus behöver för att utvecklas”

Philippe Solas and Alexandra Cubizolles, Une Nuit Nomadeunenuitnomade.com

Din personliga doftexpert

Sniph är din upptäckartjänst för parfym och vi utmärker oss genom vårt genuina intresse för doft samt vårt gedigna arbete med autentiska dofter. Våra doftexperter guidar dig på din personliga doftresa så att du alltid får en unik upplevelse. De parfymer vi erbjuder är garanterade att hålla hög standard och vi är otroligt stolta över vår samling av parfymörer som du hittar i vår shop.

Kom igång
Skapa en doftgarderob

Klä dig i olika parfymer beroende på humör och tillfälle, för livet är för kort för en signaturdoft. Du ska inte behöva binda dig vid en hel flaska av en parfym som du sedan upptäcker att du inte gillar, vilket är varför vi erbjuder våra smarta 8 ml-flaskor. Så att du kan dejta dina dofter innan du gifter dig. Vårt mål är tydligt: vi tar med dig på en doftresa så att du får upptäcka nya sidor hos dig - med hjälp av utsökta parfymer och andra dofter.

Prenumerera på parfym
Kärlek vid första sniff

När Sniphs grundare, Lisa Kjellqvist och Tara Derakshan, träffades för första gången fann de varandra direkt i fascinationen för doft och parfym. De hittade snabbt en gemensam filosofi, att dofter gör livet rikare. 2016 föddes Sniph och utmärkte sig direkt inom parfymbranschen tack vare det unika konceptet - att erbjuda varje kund en unik doftresa. Visionen har alltid varit att sprida autentiska parfymer för att göra dessa tillgängliga för alla.

”Att arbeta med Sniph är ett modernt och kul sätt att nå fler kunder, speciellt i norra Europa”

Gerald Ghislain, Histoires de Parfum

Möt oss där du är

Oavsett om du ringer, mejlar eller chattar med oss möts du alltid av våra passionerade doftexperter. Vi arbetar för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt med personliga rekommendationer och lösningar. Du är även varmt välkommen att besöka vår doftbar på Igeldammsgatan 22 i Stockholm där du kan prova olika parfymer och få personliga rekommendationer.

Sniph på Google Maps

Alltid hos Sniph

  • Skapa en personlig och unik doftgarderob med noga utvalda parfymer från hela världen.
  • Välj mellan att prenumerera på doft eller själv välja bland alla spännande parfymer i vår shop.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, exklusiva gåvor och de senaste trenderna inom parfym.