Vinterfest hos Sniph

Publicerad December 29, 2023

Under 2023 hade vi nöjet att bjuda vårt Sniph-community på flera inspirerande events i vårt showroom. Vi har firat releasen av vår baskollektion, bjudit in till höstevent i halloween-anda, umgåtts, knutit nya kontakter och upptäckt doft tillsammans.

Vi avrundade året med en njutningsfull vinterfest med doftprovning, livejazz och bubbel – fylld av skratt, glädje och exklusiva dofttips.

Nu ser vi fram emot ett 2024 fyllt av välmående, nya upptäckter och gott sällskap och hoppas att vi träffar dig i vårt showroom då!

Efter en gnistrande vinterfest fylld av doftprovning och bubbel, är vi på Sniph redo att ta dig med på en resa genom vinterns bästa dofter. Vår artikel, “Utforska Vinterparfymer – Hitta dina bästa dofter“, är en guide som hjälper dig att hitta din nya signaturdoft för säsongen. Här delar vi med oss av våra toppval av vinterparfymer som lovar att värma och förgylla de kalla månaderna. Låt oss väcka dina sinnen med dofter av ros och kanel, och introducera dig till nya favoriter som kan bli en del av ditt doftbibliotek. Besök vår sida om Vinterparfym och fortsätt din doftresa med oss.

Dofterna från kvällen

BDK Parfums

Ingefära, Patchouli, Kvitten

MALO

Kardemumma, Ambroxan, Läder

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär

Maya Njie

Kardemumma, Vanilj, Amber

Room 1015

Saffran, Viol, Sandelträ

Juliette Has A Gun

Salt, Sandelträ, Vanilj

Sniph

Mandarin, Jasmin, Socker