Vårens parfymer: Dofttrender och favoriter

Publicerad April 22, 2022

När solen återigen börjar värma och naturen vaknar till liv, är det perfekt läge att utöka och förnya din parfymgarderob med uppfriskande och lätta dofter. Våren 2024 erbjuder en rad exklusiva nischparfymer som speglar säsongens ljus och energi. Våra doftexperters noggrant utvalda dofter från nischmärken inte bara förnyar din doftpalett utan förstärker också ditt personliga uttryck på ett unikt sätt. Låt oss dyka in i vårens dofter som kan bli dina nya favoriter.

Vårens parfymer 2024 – Ljusa, lätta, luftiga dofter.

Våren är synonym med en ny början, och våra särskilt utvalda doftnoter reflekterar denna känsla av förnyelse. Friska, lätta parfymtrender tar plats i rampljuset och erbjuder en perfekt balans av subtilitet och närvaro. Idealiska för den varierande dynamiken under vårsäsongen.

Dessa dofter är mer än bara trender, de är sinnliga njutningar; de är ett sätt att uttrycka identitet och humör, och välkomnar den nya säsongen med öppna armar. Varje doft har valts för att spegla olika aspekter av våren, från de första soliga dagarna till de svalare, stjärnklara nätterna, vilket ger dig en mångsidig och elegant doftgarderob som är redo för alla tillfällen.

Spirit EdP från MALO

Spirit EdP från MALO är en doft som väcker själen och inspirerar till nya höjder. Denna sofistikerade komposition kombinerar transparent ambroxan och mystisk viol med kryddig svartpeppar och ren mysk, vilket skapar en lyftande doftupplevelse. Perfekt för både vardag och fest, Spirit EdP speglar framgång och utveckling, inspirerad och kuraterad av Sveriges toppentreprenör Martin Lorentzon.

Shoppa Spirit EdP
Orange Crush EdP från Fugazzi

Vår doft, Orange Crush, är en hyllning till vårens första strålar. Med sin klara och uppfriskande aura av citrus, är den här parfymen en sann frisk fläkt. Lätt och luftig, med en balans av söta och kryddiga toner, sveper den in bäraren i en känsla av nyvunnen energi. Orange Crush är den perfekta följeslagaren för alla som längtar efter att fylla sina dagar med en doft av oändlig fräschör och förnyelse.

Shoppa Orange Crush EdP

Tycker du att vanilj hör våren till? Kolla in våra bästsäljande vanilj parfymer.

Sous Le Pont Mirabeau EdP från Etat Libre d'Orange

I Sous Le Pont Mirabeau, från det franska parfymhuset Etat Libre d'Orange, möter historiens vingslag en frisk vårdag. Denna eleganta EdP väver samman den peppriga, uppfriskande doften av bergamott med en subtil blommighet, som tillsammans reflekterar en solig promenad genom de parisiske gatorna. Bergamotten, lika vaken som vårmorgonens första ljus, ackompanjeras av mjuka trä- och balsamiska toner, vilket gör denna doft till en perfekt följeslagare för att välkomna våren med stil och sofistikation.

Shoppa Sous Le Pont Mirabeau EdP
Maté EdP från Olibanum

Upptäck vitalitetens och förnyelsens kärna med vår Maté EdP, en essens som fångar vårens renande anda. Denna doft är en del av vår kollektion från det franska parfymhuset Olibanum, skapad av Gérald Ghislain. Med sina örtiga toner av maté och en frisk mintig underton, erbjuder Maté EdP en uppfriskande doftupplevelse som liknar en svalkande bris på en ljus vårdag. Den är perfekt för layering, vilket möjliggör en personlig touch i din doftgarderob. Använd den ensam för en klar och uppfriskande effekt, eller kombinera den med andra dofter för att ge energi och en ny dimension till dina favoritdofter.

Shoppa Maté EdP

Funderar du på vad skillnaden är mellan olika klassificeringar? Vi reder ut begreppen mellan Eau de Parfum och Eau de Toilette.

Bo-Bo EdP från Carner Barcelona

Vår Bo-Bo EdP från det passionerade spanska parfymhuset Carner Barcelona är en hyllning till den livliga medelhavssjälen. Denna parfym är en explosion av mandarin- och bergamottnoter, som tillsammans skapar en oemotståndlig och energigivande doftupplevelse. Dess sötsyrliga citrusackord dansar tillsammans med solens strålar, perfekt för att ljusa upp både sinnet och omgivningen med en doft som är både upplyftande och optimistisk. Bo-Bo, uppkallad efter en uråldrig folkdans, bär med sig en touch av tradition och en stråle av värmande solsken, vilket gör den till det perfekta valet för att välkomna våren.

Shoppa Bo-Bo EdP

Prenumerera och upptäck vårens parfymer

Vår prenumerationstjänst erbjuder en fantastisk möjlighet att utforska och upptäcka nya, spännande dofter varje månad. Genom att prenumerera får du tillgång till exklusiva nischparfymer i praktiska 8 ml-format, vilket gör det lätt att prova nya dofter utan stort åtagande. Varje månad väljs en unisex-, dam-, eller herrparfym som passar just din stil och säsongens karaktär, vilket gör varje leverans till en personlig och upptäcktsrik upplevelse. Låt oss guida dig genom en doftmässig resa och utöka ditt doftbibliotek med parfymer som speglar både din personlighet och de senaste trenderna.

Utforska vårens parfymer och låt dem inspirera och förgylla din vardag med deras unika karaktärer och berättelser.

Utforska mysk, en doftnot som ingår i doftpyramidens alla delar.