Sniph Adventskalender 2021

Med ett värde på över 6000 kr tar årets upplaga av Sniphs Adventskalender med dig på ett äventyr fyllt av det allra bästa doftvärlden har att erbjuda - för endast 1495 kr.

Shoppa nu

24 magiska kapitel

24 magiska kapitel

24 magiska kapitel

24 magiska kapitel

24 magiska kapitel

24 magiska kapitel

Sniphs Adventskalender tar med dig på ett doftäventyr

24 spännande luckor döljer allt från bästsäljande hudvårdsprodukter till lyxiga rumsdofter och handplockade parfymfavoriter. Allt du behöver för att förgylla varje dag i december och sätta tonen för ett magiskt 2022.

Upptäck nu
En förtrollande resa för alla sinnen

Dofter är en del av oss som formar våra liv och adderar magi till varje ögonblick. De kan få oss att möta delar av oss själva vi knappt visste fanns och väcka känslor som tidigare slumrat.

Manifestera ett fantastiskt 2022

Använd din adventskalender för att skapa en stund för dig själv varje dag och ge dig tiden att förbereda för ännu ett nytt år. Kortleken ger dig dagligen en tanke, en affirmation eller en fråga som du kan reflektera kring tillsammans med din gåva.

Vår adventskalender är totalt unisex och en perfekt gåva för dig själv, din partner, bästa vän eller någon annan du tycker om.
Från vardagshjältar du inte ännu provat till glamorösa guldkorn; upptäck märken som Sunday Riley, Sachajuan, Etat Libre d'Orange, Avant och många fler.