Tara i Plaza Kvinna – Parfymerna Sia EdP eller Ada EdP på köpet

Publicerad December 18, 2023

Vi på Sniph är stolta över att se vår grundare Tara lysa i Plaza Kvinna (The winter issue 2023) och dela med sig av sin doftresa och visionen bakom vår tjänst. Hennes passion för doft och förmågan att skapa en personlig doftgarderob har inspirerat många, och det är just den upplevelsen vi vill förmedla till med vårt utbud och prenumeration.

Bjud dina sinnen på en resa med Sniphs egna dofter

Vi på Sniph är så glada över att kunna erbjuda denna möjlighet att fördjupa sig i doftens värld med våra egna parfymer genom detta fantastiskt erbjudande i samband med Plaza Kvinna.

I varje exemplar av Plaza Kvinna (tillgänglig på Pressbyrån och andra platser med ett välfyllt tidningssortiment) får du inte bara deras inspirerande läsning utan också en personlig doftupplevelse. Med tidningen följer nämligen en Sniphparfym, 1st 8 ml av vår Ada EdP eller 1st 8 ml av Sia EdP ackompanjerat av vårt eleganta och praktiska Sniph-etui – en perfekt och prisvärd (värde 400:- och tidningen kostar bara 79:-) gåva till dig själv eller någon speciell som du tycker borde påbörja sin doftresa tillsammans med oss.

Holiday Gift Guide

Finn fler Gåvor 2023

Ta steget in i nischparfymernas värld med Plaza Kvinna & Sniph

Tveka inte att skämma bort dig själv eller att introducera en vän till en värld av nischparfymer. Spring inte, det är halt, men gå till din närmaste Pressbyrå och plocka upp ett ex, låt sedan Tara & Sniphs doftexperter guida dig genom en olfaktorisk upptäcktsfärd. Det är dags att låta din näsa leda vägen och att låta varje spray av Ada och Sia bli början på nya historier i ditt liv.

Denna exklusiva upplevelse är tillgänglig i butik från december 2023 – så missa inte chansen att utforska, uppleva och förälska dig i nya dofter som kommer att berika vardag och fest.

Plaza Kvinna - Artikel om Tara Derakshan - Sniphs Grundare - Om Dofter och Nischparfymer

Bygg din doftgarderob med Sniph: Personliga dofter levererade direkt hem till dig

I artikeln i Plaza Kvinna delar Tara med sig av sina bästa tips för att bygga en doftgarderob och betonar vikten av att testa sig fram. Precis som med kläder för olika tillfällen, bör en doftgarderob reflektera olika sidor av din personlighet och hur du vill känna dig i olika sammanhang. Det är här Sniphs prenumerationstjänst kommer in i bilden – för att ge dig möjlighet att utforska och upptäcka nya dofter varje månad, direkt hem till din brevlåda.

Vår prenumeration är enkel och anpassningsbar. Du väljer en av våra sex doftkollektioner som sträcker sig från klassiska kvinnliga dofter till avantgardistiska unisexdofter. Oavsett om du är en erfaren doftentusiast eller ny i doftvärlden, hjälper vår doftguide dig att navigera i ditt val. Varje månad får du en ny parfym i en praktisk 8 ml flaska som är perfekt för dagligt bruk och för att ta med på resan.

Sniph Doftguiden Hjälper dig att hitta rätt parfym baserat på dina egna preferenser

Plaza Kvinna & Sniph: Din Guide till Personlig Doft och Stil

I varje nummer av Plaza Kvinna, ett magasin som är en skattkista av inspiration, kan läsarna förvänta sig en värld av resor, skönhet och elegans. Det är inte bara en plats för att upptäcka de senaste trenderna inom mode och inredning, utan också en källa till gripande reportage som berör och engagerar. Läsarna bjuds på en resa genom sidorna, varje artikel en möjlighet att lära sig något och bli inspirerad.

När du bläddrar genom Plaza Kvinna kommer du att mötas av djupgående artiklar om allt från de hetaste skönhetstrenderna till de mest eftertraktade resmålen. Magasinet är en guide för den stilmedvetna som söker inspiration för hemmet, garderoben eller nästa resa. Med sina noggrant kuraterade innehåll, erbjuder Plaza Kvinna sina läsare en lyxig flykt från vardagen och chansen att fördjupa sig i ämnen som berör och fascinerar.

Ada och Sia är två dofter som har skapats med passion och omsorg, designade för att representera styrka och inspiration. De är inte bara parfymer, de är berättelser som väntar på att vävas in i ditt liv. Med dessa två dofter kan du utforska olika sidor av din personlighet och upptäcka nya dimensioner av din doftidentitet.

Utforska Sniphs egna parfymmärke

Så när du plockar upp din kopia av Plaza Kvinna (The winter issue 2023) och förbereder dig för att utforska världen av nischparfymer med Sniph, vet du att du också håller i en inbjudan till att upptäcka världen.

Varje spray av Ada EdP och Sia EdP kan vara början på en ny historia, och Plaza Kvinna är din kompanjon på denna resa, fylld med historier som väntar på att bli upptäckta och berättade. Låt din doftresa börja här, med Sniph, och låt Plaza Kvinna vara din guide till allt som är vackert och inspirerande. <3