Resan bakom Margauxs doftgarderob

Publicerad November 30, 2020

Äntligen är den här! Vår exklusivt framtagna trio av parfymer skapade av oss på Sniph för Margaux Dietz, med dofter designade efter Margauxs personliga preferenser. Lär känna berättelsen bakom denna unga doftgarderob: Perfume M, Perfume G och Perfume X. 

Efter en lång process bakom den uppskattade doften som definierar Margauxs veganska hudvårdsserie, Perfume X, växte en gemensam självklarhet fram kring att utforska fler dofter. Eftersom Margaux delar vår filosofi om att dofter bör anpassas efter tillfälle och humör kändes det naturligt att utforska möjligheten av att skapa fler parfymer för att verkligen lyfta Margauxs personliga doftgarderob. Tack vare de två åren som vi hade i ryggen var detta en drömprocess där alla har varit eniga kring vilken riktning vi ska gå i. Upptäck Margauxs tre unikt utsökta dofter, perfekta som en gåva till dig själv eller någon du älskar!

Den första doften som uppstod var Perfume M, som har inspirerats av Margauxs vaniljsöta sockervaddsdoft som hon bar under sin tonårstid.

Vår doftexpert Lisa tog hjälp av en parfymör för att utveckla en lekfullt flirtig doft med mjuka sockersöta noter, som även en mer mogen kvinna kan bära med självsäkerhet. Den perfekta doften för att tillföra en liten guldkant till vilken dag som helst, oavsett om du är på jobbet eller planerar kvällens lyckliga stunder.

Margauxs andra önskan var att ta fram en lite mörkare doft, för att skapa en njutningsfull balans till de andra två, lite lättare, dofterna. Inspirationen bakom Perfume G var känslan av att göra sig iordning inför en spännande dejt, när du vill locka fram en mer sensuell sida och förföra din omgivning. För denna doft utforskade vi även en mer unisex sida av Margaux, där det sockersöta får sitta i baksätet för att ge plats åt mysk och trä som främsta inslag.

Tillsammans skapar dessa tre dofter (M, G och X) Margauxs ultimata doftgarderob. Upptäck denna klassiska doftuppsättning med en signaturdoft, en dagsdoft och en lite mer vågad kvällsdoft.

Läs hur Margaux beskriver de olika dofterna och shoppa hennes unika doftgarderob.

Läs mer

X by Margaux

Bergamott, Ylang-Ylang, Citrus