Margauxs Doftgarderob

Äntligen är den här! Vår exklusivt framtagna trio av parfymer skapade av oss på Sniph för Margaux Dietz, med dofter designade efter Margauxs personliga preferenser. Lär känna Perfume M, Perfume G och Perfume X.

Shoppa doftgarderoben

M G X

M G X

M G X

M G X

M G X

M G X

Perfume M

"En lite mer lekfull doft som får mig att våga hoppas, samtidigt som den omfamnar mig varsamt med mjukare noter. Perfume M är min flirtiga doft som är lätt att tycka om och sticker ut på det perfekta sättet. Denna bär jag med ett leende och plötsligt blir allt lite lättare."

Shoppa nu
Perfume G

"För mig är detta en mörkare kvällsdoft tack vare den självklara sexigheten som lockar in och förför dem runt omkring mig. Perfume G är mitt mer mystiska val med sensuella inslag av träigare noter, vilket gör den intressant unisex."

Shoppa nu
Perfume X

"Detta är en unik doft som för mina tankar till barfotapromenader, sena kvällar, värme och skratt. Perfume X är mitt självklara val när jag vill känna mig lockande spontan men samtidigt tryggt självsäker. En feminin everyday-doft som passar var som helst, när som helst."

Shoppa nu
Resan bakom

Efter en lång process bakom den uppskattade doften som definierar Margauxs veganska hudvårdsserie, Perfume X, växte en gemensam självklarhet fram kring att utforska fler dofter. Eftersom Margaux delar vår filosofi om att dofter bör anpassas efter tillfälle och humör kändes det naturligt att utforska möjligheten av att skapa fler parfymer för att verkligen lyfta Margauxs personliga doftgarderob. Läs mer om inspirationen bakom de olika dofterna.

Läs mer

X by Margaux

Bergamott, Ylang-Ylang, Citrus