Dofter för sommarens alla tillfällen.

Publicerad June 30, 2023

Sommaren – vår favorittid på året! Nu tillåter vi oss att njuta lite extra, att låta livet gå på halvfart och att prioritera våra nära och kära. Inte minst är detta en tid då vi skapar minnen – i fotoalbum på våra telefoner, i vårt minne och genom doft!

Hur doftar din sommar? Oavsett vad den bjuder för upplevelser vill vi på Sniph vara en del av din väg till nya doftminnen. Våra experter har slutit ögonen, drömt sig iväg till sommarens höjdpunkter och plockat fram dofter de tror skulle passa perfekt till dessa tillfällen. Följ med på en resa genom klassiska sommaraktiviteter – och hur de kan dofta ännu bättre. 

En dag på stranden.

Vågorna sköljer över dina fötter. Sanden mellan tårna. Du vickar lite på dem, ser dem försvinna ännu lite längre ner. En svalkande bris sveper över ditt solvarma ansikte. I din hand känner du den försiktiga tyngden av några fina snäckor du hittat i vattenbrynet. Din blick vilar i horisonten.. Blått så långt ögat når.

To the Fairest

Bergamott, Kryddnejlika

Une Nuit Nomade

Bergamott, Vanilj, Sandelträ

En lunch i det gröna.

En enkel lunch framdukad i skuggan under ett träd. Den nötta bänken har stått ute länge och är solblekt och mjuk mot dina bara ben. En hel dag utan några vidare planer. Precis som det ska vara den här tiden på året. Du lyfter glaset till läpparna. Den klirrande isen. Suset i trädkronan. En ensam humla surrar sömnig förbi, dröjer sig vid vasen på bordet innan den ger sig iväg. Uppåt, bortåt. Och du sitter kvar.

Savour

Smultron, Schersmin, Cederträ

Ett dopp i det blå.

Vissa går i – låter vattnet långsamt, långsamt sträcka sig över kroppen tills de är redo att hänge sig. Andra tar fart – springer, hoppar, och låter vattnet bli en överrumplande omfamning. Kallt, ljummet eller salt: det enda du vet med säkerhet är att du inte kommer att ångra dig. Vana simtag i svalkan.

Juliette Has A Gun

Bergamott, Calone, Cederträ

En kväll runt grillen.

Röken som stiger från glödande kol. Alla har sin teknik. Vi marinerar, vänder, väntar. Självsäkra eller osäkra – runt grillen får alla plats att samlas. Och sedan samlas vi igen – runt bordet eller på picknickfiltar. Vi skickar tallrikar mellan oss. Delar skratt, historier och gott sällskap.

MALO

Kardemumma, Ambroxan, Läder

Rook Perfumes

Rökigt, Saffran, Tonkaböna