Summer Discovery Boxes 2023 & En glassig duo

Sommaren 2023 har kommit och gått, och med den, årets Summer Discovery Boxes. Dessa unika samlingar av dofter och produkter för ditt sommarhår och kropp, är nu slutsålda. Men oroa dig inte, doftäventyret slutar inte här.

Vi på Sniph tror på att skapa nya doftminnen varje år, och vi har redan börjat förbereda oss för nästa säsong. I väntan på det, varför inte utforska våra andra Discovery Boxes? Varje box är fylld med spännande dofter, redo att bli upptäckta och älskade.

Dyk in i Sniphs värld och låt oss ta dig på en doftresa du aldrig kommer att glömma.

Slutsåld: Summer Discovery Box Mango

Låt sommaren bli en tid för dig att vårda din hy och ditt sinne med Summer Discovery Box Mango. Förutom ett av våra senaste doftsläpp 007 Mango EdP med tillhörande bronsfärgat etui, har vi valt ut produkter som ger dig extra sommarglow. Förbered dig för ett gassande äventyr!

Slutsåld: Summer Discovery Box Popcorn

Med Summer Discovery Box Popcorn får du allt du behöver för att värna extra om ditt sommarhår och kropp. Här hittar du också vårt senaste doftsläpp Sniph 008 Popcorn EdP med tillhörande lila etui, som omedelbart tar dig till storstadsvimmel och varma äventyr!

Liv, Ada, Sia, Mango & Popcorn

Utforska Sniphs egna doftuniversum med våra unika parfymer – Liv, Ada, Sia, Mango, Popcorn och mer? Varje doft skapad med omsorg och passion, och erbjuder en unik doftupplevelse. Från Livs ljusa och gröna toner, till Adas varma och modiga karaktär, Sias söta och upplyftande essens, Mangos tropiska och fruktiga noter, till Popcorns lekfulla och gourmandiska doft.

Varje parfym en inbjudan till att upptäcka och utforska Sniphs värld av dofter.

Alla Sniphs egna parfymer