Parfymprover – Utforska en värld av dofter med Sniph

När vi pratar om parfym är det så mycket mer än bara en produkt. Det är en upplevelse, en resa. Med Sniph kan du ge dig ut på en doftresa till platser du kanske aldrig har varit, eller kanske till platser som minner om något kärt och bekant.

Låt oss ta dig till dessa platser genom våra exklusiva parfymprover.

The Scent Journey: En upptäcksresa i 12 delar

The Scent Journey är en exklusiv inbjudan från oss på Sniph till dig som älskar parfym och vill fördjupa din doftupplevelse. Denna upptäcktsresa i 12 delar är designad för att ge dig chansen att dyka in i essensen av vad nischparfymer har att erbjuda. Dela resan med nära och kära eller unna dig själv denna personliga lyx. Välkommen till en värld där varje sprut är början på en ny resa.

The Scent Journey

Med The Scent Journey blir upptäckten av nya dofter en lekfull och lärorik resa som berikar din doftgarderob och ditt liv – en resa där varje doft berättar en historia och varje sprut är ett äventyr.

Shoppa The Scent Journey

MA|LO Discovery Set: Utforska sex olika dofter

Ta steget in i parfymhuset MA|LOs förtrollande doftuniversum, där sex unika dofter väntar på att bli upptäckta. Varje doft är en resa i sig, från mörkrets mystik till ljusets klarhet, från enkelhetens skönhet till komplexitetens djup, från träets robusthet till blommornas delikatess.

Du är inte bara en åskådare, du är huvudpersonen i denna doftresa. Oavsett vem du är, finns det en MA|LO doft som väntar på att bli en del av din historia.

MA|LO Discovery Set

Utforska MA|LOs kollektion i sex praktiska 8 ml-parfymer och låt varje doft berätta sin egen saga.

Shoppa MA|LO Discovery Set

♀️ Female Founders: Discovery Box

Dyk in i en värld där kvinnor står i centrum och skapar en bättre framtid för oss alla. I denna unika samling får du möjligheten att komma närmare sex av våra begåvade kvinnliga parfymörer och uppleva deras inspirerande doftuniversum.

Female Founders Discovery Box

Varje doft är en perfekt balans av friska citrusnoter, förtrollande blommiga toner och exotiska kryddor - en doftbox som erbjuder något för alla.

Shoppa Female Founders Discovery Box

Discovery box: Juliette Has a Gun

Ta del av en modern tolkning av Shakespeares oskuldsfulla Julia, nu i form av en vågad, rebellisk figur skapad av Romano Ricci. Med en ros i ena handen och en pistol i den andra, lämnar hon ett oförglömligt intryck på alla som korsar hennes doftspår. Juliette Has a Gun är parfymhuset som ingen doftälskare får missa.

Nu har du den unika möjligheten att utforska ett större urval av deras mest älskade dofter!

Discovery box: Juliette Has a Gun

Skynda dig! Denna exklusiva chans är begränsad och kommer inte att vara för evigt.

Shoppa Juliette Has a Gun Discovery box
  • "såå himla professionella och härliga, alltid super snabba på att svara på meddelanden och så duktiga och hjälpsamma överlag. 👍🏾👍🏾" - Wintana Y. (jan. 2023)
  • Alltid fri frakt hos Sniph.
  • Alltid 14 dagars ångerrätt.

Var kan man köpa parfymprover? Sniph har svaret.

När du söker efter att beställa parfymprover på nätet kan det verka överväldigande med alla alternativ som finns där ute. Vi på Sniph vill göra processen med parfymer online smidigare för dig. Vi vill erbjuda en enkel, praktisk och spännande lösning för alla doftälskare.

Testa en parfym åt gången? – Prenumerera!

Med vår prenumererationstjänst får du en ny exklusiv parfym skickad hem till dig varje månad. En parfymprenumeration som är handplockad av våra doftexperter och som ständigt anpassar sig efter dofterna du älskar.

Prova parfym och hitta rätt, igen och igen. Vi har sex kollektioner att välja mellan, anpassade efter sex olika doftpersonligheter.

Prenumerera på parfym

Testa ett set om tre parfymer? – Shoppa en Sniph trio!

Utforska det bästa av ett parfymhus. I våra trio-set har våra doftexperter valt ut 3 spännande, utsökta och bästsäljande parfymer för dig att utforska. I en trio får alltid 3 stycken av Sniphs signatur-flaskor på 8ml och ett snyggt och praktiskt etui för att ta med dig din favoritdoft var du vill.

Just nu pushar vi lite extra för möjligheten att utforska parfymhusen; BDK Parfums, Parle Moi de Parfum och Gallivant.

Kan man beställa parfym-samples från er?

Supporten svarar: Ja. Men vi kallar det inte för samples, vår passion ligger i att demokratisera parfymvärlden så att alla kan ta del av underbara dofter som traditionellt sett kostar tusentals med kronor. Alla våra parfymer finns att köpa i små flaskor för 225 SEK.

Vi erbjuder en stor mängd av parfymer i det smidiga 8 ml-formatet för endast 175 SEK i månaden om du väljer att prenumerera på parfym.

Vi kallar det det för en doftresa – prova dig fram i parfymvärlden till ett lågt pris – Om du vill kalla det för samples – känn dig fri.