Äntligen tillbaka - våra bästsäljande rumsdofter!

Med våra kunders önskemål i handbagaget reste Sniphs grundare till Paris för att förverkliga en dröm redan 2019. Presence Collection släpptes senare det året och blev ett av våra mest älskade släpp hittills. De tre dofterna Rubicon, Ukiyo och Litsea är både banbrytande och något helt utöver det vanliga. Nu är de tillbaka - upptäck våra bästsäljande rumsdofter för att passa alla dina humör.

Shoppa trion

Presence Collection

Presence Collection

Presence Collection

Presence Collection

Presence Collection

Presence Collection

Rubicon

Framtagen för att väcka lusten, stärka sensualismen och tillåta dig att känna dig helt bekväm i din kropp. Kryddig kardemumma och djup kåda bjuder in till kärleksfull närhet, medan sötma från röda äpplen förför dina sinnen och låter tankarna vandra… Rubicon tar dig varsamt till nya höjder.

Shoppa doftljus
Ukiyo

En närvarande mjuk doft som förenklar föreningen av kropp och sinne, för att stänga ute omvärlden för en liten stund. Värmande läder och trygg sandelträ blandas i Ukiyo, och ser till att skapa andrum så att du kan vara här och nu. Fullt avslappnad men närvarande.

Shoppa doftljus
Litsea

Denna doft är framtagen för att vässa dina sinnen och förstärka din kreativitet. Den kryddigt kraftfulla citrusdoften väcker ditt fokus och ökar din koncentration, medan rosmarinens friskhet kallar på dina minnen. Litsea är för dig som behöver framåtanda och vitalitet.

Shoppa doftljus
Vi har skapat dofter som är banbrytande och något utöver det vanliga. Vi är oerhört stolta över vår kollektion – en helt ny generation rumsdofter som väcker känslor.
Upptäck även våra populära rumsdofter i en förtrollande trio för att passa alla dina humör.
Resan bakom vår doftkollektion

Med medlemmarnas önskemål i handbagagaget reste Sniphs grundare till Paris för att förverkliga en dröm. Lisa Kjellqvist, produktutvecklingschef på Sniph, berättar mer om resan och arbetet som ligger bakom den alldeles särskilda Presence Collection.

Läs mer

Alltid hos Sniph

  • Skapa en personlig och unik doftgarderob med noga utvalda parfymer från hela världen.
  • Välj mellan att prenumerera på doft eller själv välja bland alla spännande parfymer i vår shop.
  • Alltid fri frakt, med tillgång till spännande doftnyheter, exklusiva gåvor och de senaste trenderna inom parfym.

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!