THE PRESENCE COLLECTION

DOFTENS KÄNSLOMÄSSIGA KRAFT


Våren 2019 pratade vi med våra medlemmar om vad i livet som skulle behöva en boost. Det visade det sig att tre tydliga och viktiga sinnesstämningar är svåra att nå för många av oss. Stress, ångest och andra vanliga distraktioner gör det knepigt att koppla av, connecta med din partner eller fokusera och hitta din kreativa ådra. Med hjälp av hjärnforskare och erkända doftskapare har vi utvecklat the Presence Collection för att göra det enklare och snabbare för dig att fokusera på nuet och vara närvarande i de stunder du älskar mest. Våra doftljus och rumssprayer är naturliga och tillverkade i Sverige.


RUBICON

Intimitet

UKIYO

Lugn

LITSEA

Fokus

"Målet var att ta fram rumsdofter som inte liknar något annat"


Med medlemmarnas önskemål i handbagagaget reste Sniphs grundare till Paris för att förverkliga en dröm. Lisa Kjellqvist, produktutvecklingschef på Sniph, berättar mer om resan och arbetet som ligger bakom den alldeles särskilda Presence Collection.

Doft och intimitet -
allt hänger ihop i hjärnan


Dofter, sexualitet och sensualism har flera beröringspunkter.
Vetenskapen har lärt oss att dofter kan trigga lust, och att en specifik doft kan försätta oss i precis rätt stämning för - nästan allt.

Det vilsamma andetaget - om doft, andning och avslappning


Andas in en doft, riktigt djupt. Både andetaget och doften kan beröra dig på djupet. Läs mer om hur volatil doftkemi och djupa andetag faktiskt kan göra dig till en mer harmonisk, avslappnad och insiktsfull människa.

Historien bakom uppiggande dofter


Visste du att vårt doftsinne sett likadant ut i mer än 6 000 år?
Det finns forskare som menar att det är därför som de flesta av oss upplever vissa dofter som extra energigivande.

Aromachologi -
doftens makt över människan


Vi påverkas känslomässigt av dofter, det är vetenskapligt bevisat. Sniph har tittat närmare på aromachologi, en vetenskapsgren som ser tydliga kopplingar mellan vårt humör, vårt beteende och det som hjärnans doftcenter ständigt snappar upp ur luften.


Sniph är en upptäckartjänst för doft. Vi ger dig möjlighet att uppleva doft från världens bästa och mest banbrytande parfymörer och parfymhus. För 159 kronor i månaden får du 8 ml expertkurerad doft direkt hem i brevlådan varje månad.

UPPTÄCK MER ⟶