Who run the world

Publicerad March 12, 2021

Starka, svaga, modiga, kreativa, passionerade, drivna och alldeles, alldeles underbara. Då Sniph är grundat av kvinnor och styrt av ett fantastiskt team av kvinnor så slår våra hjärtan lite extra för alla fantastiska kvinnor, världen över. Här är de kvinnliga parfymörerna som kavlar upp ärmarna och revolutionerar doftvärlden med enastående näsor. Låt dofterna tala för sig själva i veckans kurerade val av dofter från kvinnoledda parfymhus.

Azaleo

Azaleo lanserades under 2020 av Soraya Bakhtiar som en hyllning till hennes bohemiska och äventyrliga livsstil. Genom att modernisera den antika traditionen av att blanda doftoljor gör Azaleo parfymer som kan bäras både individuellt eller kombineras med varandra.

Ann Ringstrand

Med sin egna doftlinje vill Ann Ringstrand, hyllad designer och grundare av klädmärket HOPE, beröra alla sinnen och förena urban livsstil med naturlig vishet. Upptäcka parfymer som sluter cirkeln och fördjupar dina relationer.

Roos & Roos

Roos & Roos är det parisiska märket som skapades av den visionära mamman Chantal, den musikaliska dottern Alexandra och deras gemensamma kärlek för parfym. Tillsammans kreerar de unika och slående dofter som aldrig kompromissar.

Ann Ringstrand

Enbär, Koriander, Oud