Utforska Vinterparfymer 2024 & Hitta dina bästa dofter

Publicerad January 15, 2024

När årstiderna skiftar kan det vara läge att uppdatera doftgarderoben. Hos oss på Sniph hittar du ett stort utbud av exklusiva parfymer som passar perfekt för vintermånaderna. Låt oss guida dig till några av våra favoritdofter – kanske kan de både överraska och bli nya favoriter bland dina vinterdofter?

Vinterdofter 2024 – Värmande nyheter

27 87

Saffran, Guaiac-trä, Läder

Ros och kanel – Kryddiga dofter för kalla vinter­kvällar

En parfym med noter av ros och kanel kan vara perfekt för vintermånaderna. Ros bjuder på en blommig och romantisk känsla, medan kanel tillför en kryddig och värmande not som påminner om vinter och jul. En kombination som tillsammans skapar en unik doftupplevelse som kan verka både förförisk och tröstande.

Upptäck Kanelparfymer

Låt dig svepas med till det glittrande Paris på Hemingways tid med 1899 EdP från Histoires de Parfums. En doft där kanelens kryddighet dansar med bergamot och enbär, skapar en olfaktorisk cocktail som väcker minnen av tidlös elegans. Upptäck denna nostalgiska symfoni av dofter och låt din själ flörta med den franska flärden.

En resa i varje sprut - 1899 EdP

Läs mer om historian om Gérald Ghislain och bakom Histoires de Parfums.

Upptäck Rosparfymer

I vinterkylan söker vi inte enbart värme i hur vi klär oss, utan även i dofter. Volcano EdP från Carner Barcelona är en hyllning till naturens kraftfulla element, perfekt för att väcka dina sinnen och omfamna dig i skimrande värme. Sensuell patchouli och kryddig ingefära blandas med rökelse och bulgarisk ros för att skapa en doft lika förföriskt inbjudande som en sprakande brasa.

Utforska Volcano nu

Läs mer om “Carner Barcelona – The Brand“.

Upptäck bästsäljarna bland våra kryddiga dofter

Vinterdofter med kryddig värme – Djupa & Inbjudande

Dofter med kryddiga toner och inslag av amber är kända för sina djupa och komplexa karaktärer, perfekta för att skapa en känsla av värme och välkomnande under vintermånaderna. Dessa dofter är ideala för att förgylla kalla dagar, med en rikedom som både är lyxig och tröstande.

Upptäck parfym med saffran

Saffran, med sin kryddiga och lätt söta doft, är en uppskattad ingrediens som bidrar till en unik doftupplevelse, full av djup och värme.

Rook Perfumes

Granbarr, Patchouli, Cederträ

Prenumerera på vinter­parfymer med Sniph

Kom ihåg att parfym är en väldigt personlig upplevelse och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Att hitta den perfekta vinterparfymen kan vara både svårt och tidskrävande. Här kommer Sniphs prenumerationstjänst in i bilden som enkelt och bekvämt låter dig upptäcka och utforska olika vinterdofter, direkt hem i brevlådan.

Varje månad skickar vi ut en ny, noga utvald parfym i ett praktiskt 8 ml-format som gör det enkelt för dig att testa olika dofter utan att behöva köpa en hel flaska.

Våra doftexperter väljer noggrant ut parfymer som passar just dig och vintersäsongen, och med vår Parfym prenumeration får du chansen att uppleva en ny doft varje månad. På så sätt kan du bredda dina doftpreferenser och hitta nya favoriter.

Så varför inte testa att prenumerera på doft med oss på Sniph? En spännande och prisvärd doftresa väntar dig.

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!