Vilken parfym bär du? Det kanske borde vara denna

Publicerad May 4, 2022

Har du fastnat på en och samma parfym år efter år? Du kanske har varit sugen på att utforska något nytt och prova helt andra spännande doftnoter utan att veta var du ska börja?

Vi är här för att göra det enkelt för dig. Det är dags att ge din näsa vad den verkligen vill ha och djupdyka ned i en värld av fantastiska dofter. Fortsätt läsa för att få reda på vilken doft du egentligen borde bära baserat på den du bär idag!

Bär du Miss Dior EdP? Prova istället No.6 EdP av SG79

Nº6 är en omfamnande och varm vaniljdoft. Tillsammans med apelsinblomma och ros skapas något mjukt och inbjudande som är helt omöjligt att stå emot.

Upptäck nu
Bär du Black Opium EdP? Prova istället Lucrethia EdP av V Canto

Doftpaletten hos Lucrethia målar upp ett italienskt konstverk av böljande slätter, där du kan vandra genom vanilj, kaffe och kryddnejlika. Konstverket toppas med med päron och jasmin.

Upptäck nu
Bär du Chanel No.5 EdP? Prova istället Tanagra EdP av Maison Violet

Tanagra är en mjuk, nästan intim doft och är ett homage till kvinnan med sina pudriga nyanser av iris, sofistikerad kashmir och vackra rosor. En poetisk hyllning av kvinnligheten.

Upptäck nu
Bär du Glossier You EdP? Prova istället Voile de Lune EdP av Azaleo

Den friska och sprakande doften Voile de Lune är tillägnad månens mystiska skönhet. Hur doftar månen? Bubblig citrus, fräsch magnolia och mystisk ambroxan.

Upptäck nu
Bär du Daisy EdP? Prova istället Wizard EdP av MA|LO

Vilda jordgubbar och oemotståndlig apelsinblomma väcker lusten. Sandelträ och cederträ håller skogens alla hemligheter. Denna förtrollande doft blir din nya besatthet.

Upptäck nu
Parfym kan vara svårt men vi gör det enkelt

Sniph är en upptäckartjänst för doft och parfym där din njutning står i fokus. Utforska utvalda parfymer från exklusiva märken eller ta hjälp av vår doftguide för att hitta rätt, igen och igen.

Till doftguiden

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!