Världspremiär! Pear Inc.

Publicerad April 6, 2021

Vilka barndomsminnen bär du inom dig som små smakbitar för att påminna dig om en simplare tid? Pear Inc. är din inbjudan till en snurrande glittrande värld, sedd genom ett barns ögon. En känsla som du nästan kan ta på, som löftet av en vacker sommardag när du smyger upp alldeles för tidigt av ren livsglädje. Såpbubblor mot himlen, pappersflygplan som kastas genom ett klassrum och skratt som rullar längs trädgården.

Juliette Has a Gun är mest kända för sina utmanande dofter som visar oss att det finns lika många dofter som det finns kvinnor. Parfym ses som ett stärkande vapen av förförelse och vår hjältinna Juliette (Julia) visar en mörkare sida. Det råder inga tvivel om vem som styr.

Så hur relaterar den provokativa världen av Juliette till grundaren Romanos barndomsminnen? Ja, det är inte så svårt att föreställa sig honom som liten, omringad av självständiga kvinnor då han är barnbarnsbarn till modemogulen Nina Ricci. Mellan de soliga fruktträden och de spontana picknick-filtarna hos Pear Inc. får du skymt av en självsäker kvinna, rakryggad och med ett enda mål i sikte.

“Jag designade denna nya doft med min barndom i åtanke, samt min favoritfrukt: päronet. Jag kommer ihåg dess lockande form som stack ut bland de andra frukterna i skålen, innan jag satte tänderna i en saftig halva. Om päronet är en vanlig frukt så är den fortsatt en ovanlig ingredients inom parfymeri. Med Pear Inc. har jag drömt ihop en uppfriskande doft med en hint av gourmandise. En fruktig mysk, stärkt av ambroxan och päron, som löftet om en vacker sommar.” - Romano Ricci, grundare av Juliette Has a Gun

Juliette Has A Gun

Päron, Mysk, Ambroxan

Juliette Has A Gun

Päron, Mysk, Ambroxan

Juliette Has A Gun

Päron, Mysk, Ambroxan