Dofta ljuvligt i vår med dessa favoriter

Publicerad April 6, 2022

Om det är en tradition som vi kommer att fortsätta hålla år efter år så är det att bjuda in en ny årstid genom att uppdatera doftgarderoben. Även om vi knappt tagit oss genom mars kan vi inte hålla oss ifrån att redan nu drömma om de soliga dagarna som väntar runt hörnet. Ännu är det lite tidigt att plocka fram vårjackan och de nya vita sneakers du har förberett, men det är aldrig för tidigt att unna dig att släppa in en vårvind i doftgarderoben. Oavsett om du letar efter något mjukare som smälter in i huden, en mer kryddig trädoft eller en dekadent bukett av vita blommor har vi den perfekta parfymen för dig. Utforska dofterna som tar dig från vinter till vår i ett enda utsökt sprut.

För henne

FR/18 är dofternas svar på ett cocktailparty uppdukat i en vårträdgård, med elegant fräscha gäster utspridda i det fuktiga gräset. Doftnoter som enbär och ingefära minglar tillsammans med metallisk mysk för en bubblande effekt. Skål!

Marie in Le Marais sveper iväg dig till Paris gator på en solig vårdag, där trendiga butiker radas upp bredvid bagerier och konstgallerier. Glimrande grapefrukt sprakar medan eleganta buketter av vita blommor och svarta vinbär får ned dina fötter på jorden igen.

Les Fleurs är skapad efter tonerna till Minnie Rippertons låt vid samma namn och är lika extraordinär i omfång, men samtidigt lätt och upplyftande. Doften för tankarna till en stadspark i södra Europa fylld av fikonträd, lysande citrus och krämiga magnoliablad.

A.N OTHER

Grapefrukt, Gin, Metalliska noter

För honom

Sel D’argent tar dig till en sen eftermiddag på klipporna av Isle of Beauty. Salta vågor stiger från havet och blandas med pikant bitter citrus och den friska kvällsluften. En svårfångad parfym som berättar om en varm vår i en annan del av världen.

Maître Jardinier bjuder in dig till en labyrint av gröna stigar, gömd mellan nytrimmade buskar. Grenarna filtrerar solljuset och värmer upp noter av blommande knoppar, söt citrus och fuktig jord. Huvudkaraktären är den händiga trädgårdsmästaren och hans verktyg.

Genetic Bliss är en avancerad men ändå familjär molekylär parfym som anpassar sig till den unika doften av din hud. Höj din egna potential med en linjär komposition av kryddiga träslag, moxalone och krämig sandelträ. Vi lovar, du blir beroende på nolltid.

BDK Parfums

Grapefrukt, Havssalt, Ambroxan