Tack – Nu kan vi göra ännu mer skillnad. Tillsammans donerar vi 10 000 Sniph Handdesinfektion till äldrevården under 2020

Publicerad July 13, 2020

Under våren har vi på Sniph funderat mycket över hur vi kan bidra till att minska spridningen av Covid-19, och vilka behov som finns där vi kan erbjuda en lösning utifrån våra resurser. Dessa månader har inneburit en otrolig oro för många, inte minst de mest utsatta i samhället som redan innan denna kris hade tuffa förhållanden. Eftersom Covid-19 påverkar doftsinnet är detta en fråga som har väckt många nya frågor hos oss, inte minst kring hur framtiden för parfymer och andra doftprodukter kommer att se ut. Vi är otroligt tacksamma till hela vårt community som har hållit oss flytande under dessa månader så att vi fortsatt kan leverera doftupplevelser till alla er. Det har varit fantastiskt att se hur Sniph får vara en del av vardagen för så många, med doftupplevelser som inspirerar och livar upp!

Vi är även så glada över den överväldigande positiva responsen från lanseringen av vår Sniph Handdesinfektion. Vi har alla en skyldighet att fortsätta följa de riktlinjer som myndigheterna har satt upp och denna produkt hjälper oss att ta ansvar och förhindra spridandet av Covid-19 (så väl som andra virus och bakterier). Ända sedan starten har det varit viktigt för oss att skapa produkter som gör skillnad, och detta är antagligen vår viktigaste produkt hittills.

Som tack för allt stöd och all kärlek från vårt community har vi beslutat oss för att ge vidare, genom att donera 10,000 st Sniph Handdesinfektioner till behövande. Vi ser upp till alla organisationer, företag och privatpersoner som varje dag gör det de kan för att hjälpa – stora insatser som små. Diskussionerna kring var vår donation skulle kunna göra stor skillnad lyfte många viktiga frågor hos oss på Sniph, och eftersom våra äldre och deras vårdpersonal drabbats hårt av denna pandemi har vi beslutat att största delen av donationen gå hit. Så många av oss har en koppling till någon äldre som betyder mycket för oss. Äldrevården erbjuder så mycket trygghet och stöd till de vi själva inte kan träffa eller umgås med, och gör ett fantastiskt arbete med alla äldre som drabbas av sjukdom, ensamhet eller andra oroligheter.

På Sniph kommer det fortsatt vara viktigt för oss att ta med oss det vi lärt oss och all den kärlek vi fått när vi nu fortsätter framåt, för att växa som företag och företagsledare. Vi vill även bidra till att fler kan känna sig lite mer säkra i sin vardag, så ifall du eller din organisation är i behov av Sniph Handdesinfektion kan du mejla till oss på [email protected].

Till vårt community:

vi ser så fram emot att kunna erbjuda Sniph Handdesinfektion till er alla under hela 2020. Det är en viktig produkt som du stolt tar med dig i handväskan, till kontoret och till stranden – och självklart något att bjuda alla du möter! Förutom dess uppenbara nödvändighet hoppas vi att Sniph Handdesinfektion kan erbjuda dig lite lugn i dessa tider.

Med värme,
Tara & Lisa, med hela teamet på Sniph