Sommarens bästa parfymer

Publicerad June 8, 2022

Sommaren är den ultimata tiden att uppleva härliga stunder och skapa nya minnen att ta med sig under de mörkare månaderna av året. Därför är det även den perfekta tiden att unna sig en ny parfym, för att sätta tonen för de doftminnen som för evigt kommer att definiera den fantastiska sommaren ‘22. Saftiga citrusfrukter, friska havsvindar eller ängar av blomster – vi har doftnoterna som tar din sommar till nya väldoftande höjder!

Nyhet! Magnolia Bliss ♀

Med en blomsterkrans i håret och en polaroidkamera i handen dansar du längs den kaliforniska kusten. Himlen är en pastellfärgad tavla och luften vibrerar av solmogna plommon och friska citrusfrukter. Men det är den fängslande magnolian som verkligen får dina sinnen att sjunga.

Shoppa nu - från 175 SEK
Salado ♂

Huden glittrar i solens ljus, de små saltkristallerna är som fräknar över hela din nybadade kropp. Ovanför vågornas skvalp vilar en hinna av apelsinblom och bergamott. Du tar emot den kalla drinken, toppad med nyskivad gurka och färskmalen rosépeppar. Det här är livet.

Shoppa nu - från 175 SEK
Avant L’Orage ♀

Den perfekta stormen. Den är på väg, luften vibrerar. Plötsligt fylls hela himlen av ljus och sedan, lika snabbt, mörker igen. Tystnaden, full av hudens mysk och lent träiga noter. Elektriciteten, laddad med jasmin, rosépeppar och sötma.

Shoppa nu - från 175 SEK
Arsenico ♂

Mellan trädgrenar av patchouli och cederträ flödar solens ljus in och skapar mönster över mossans mjuka matta. Saftiga äpplen, syrliga röda vinbär och söt ananas. Växer det här? Det måste vara en dröm. Låt mig inte väckas på en lång stund.

Shoppa nu - från 175 SEK
Hamaca ♀

Andas in, andas ut och släpp taget. Det är ingenting som behöver din uppmärksamhet nu. Känner du? Lena noter av kokos smeker din solkyssta hy, någonstans en sötma som vanilj, det inbjudande trädäcket under dig. Ren närvaro, här och nu.

Shoppa nu - från 175 SEK
Haute Provence ⚥

Det var länge sedan nu, ska vi inte bara dra härifrån? Hoppa in i bilen och köra längs de aromatiska lavendelfälten, ned mot medelhavets salta kust. Vi köper med oss vattenmelon från marknaden, kanske en bukett med blommor? Kom så åker vi.

Shoppa nu - från 175 SEK

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!