Sniph Wrapped 2021

Publicerad December 31, 2021

Ännu ett år har passerat och vi kan bara säga – wow! Det är nog inte många som kan säga att 2021 blev som man hade tänkt sig, men vi hoppas att det ändå har funnits ljusglimtar att värma sig med när det har varit motvind. Innan vi kliver in i ett nytt år med nya upplevelser, utmaningar och doftupplevelser ser vi tillbaka på året som har varit och knyter ihop säcken. Så, här kommer Sniph Wrapped 2021!

Största kollektionen: Work/Play

Vi är otroligt stolta över att ännu fler killar och män ger sig själva njutningen av att upptäcka utsökta dofter tillsammans med oss. Keep it up, killar!

Prenumerera nu
Vuxit mest: Trending Now

Kvinnorna ligger inte långt efter utan även för våra mer feminina parfymbärare ligger njutningen nära till hands. De flesta var sugna på trendiga noter och dofter som smeker medhårs på ett lockande sätt.

Prenumerera nu
Mest populära accessoar: Sniph rack

Doftgarderoben växte så det knakade under 2021 och därför var ni många som behövde komplettera med det klassiska och åh-så-praktiska Sniph Rack för att hålla ordning på parfymhyllan.

Upptäck nu
Mest populära etui: Light Blue

Blått blev årets trendfärg, med en solklar favorit bland våra Sniph-etuier. Fler spännande färger kommer under 2022, så håll ögonen öppna…

Upptäck nu
Mest populära Discovery set: Sensual Musks

Våra Discovery sets med tre noga utvalda parfymer ökade i popularitet och bland dem finns en tydlig favorit, nämligen doftnoten mysk. Mums!

Upptäck nu
Mest populära gåvoset: Around the Globe

När vi under december släppte våra uppskattade gåvoset inför julklappshandeln stod det snart klart att ni var många som uppskattade den graverade nykomligen bland våra accessoarer, och ville unna dem ni älskar en väldoftande parfymresa med Around the Globe.

Upptäck nu
Topp 3 på parfymhyllan

Topp tre favoritparfymer under hela 2021 var storfavoriten Cherry Punk EdP av Room 1015 (även förra årets vinnare), berusande 1978 EdP av Les Bains Guerbois och mystiska Padre EdP av MA|LO.

Upptäck Cherry Punk EdP
Mest populär för henne: Pas Ce Soir EdP

Bland våra feminina dofter stod den flirtiga Pas Ce Soir EdP från BDK Parfums som en självklar vinnare med förföriska noter av blomster, ingefära och kvitten.

Upptäck Pas Ce Soir EdP
Mest populär för honom: 1978 Les Bains Douches EdP

Bland våra maskulina dofter utnämnde ni 1978 EdP från Les Bains Guerbois som den storslagna favoriten med värmande tobak och vanilj.

Upptäck 1978 EdP
Till våra prenumeranter: 821 liter parfym

Under årets gång har våra prenumeranter fått njuta av inte mindre än 821 liter (!!) parfym. Vi ser fram emot att fortsätta sprida dofternas njutning till ännu fler under 2022!

Börja prenumerera