Sniph Adventskalender 2022: De fyra elementen

Publicerad October 6, 2022

De fyra elementen, essentiella för allt liv. Jord, vatten, luft och eld. En övervinner den andra men ingen övervinner alla. Ständigt närvarande omkring oss. En del av vår miljö, av var och en av oss. Lär dig bemästra dem alla och hitta balans inom dig med årets upplaga av Sniph Adventskalender.

Vi lever efter filosofin att doft gör livet större, skapar minnen för livet och kan ta ditt välmående till helt nya nivåer. Därför har vi sett till att fylla årets dyrbara adventskalender till bredden med utsökta dofter i alla tänkbara former. Följ med på en väldoftande resa för hela kroppen där du genom ditt luktsinne får upptäcka och utforska helt nya sidor av dig själv och din njutning. Unna dig en exklusiv gåva fylld med allt från bästsäljare till det allra mest eftertraktade inom ekolyx – från hudvård och hårvård till parfymer. Och mer därtill.

Element: Jord

Jord är det element som associeras med grunden till allt liv. Jorden förser oss med alla våra grundläggande behov, fertil mark att gräva ned våra rötter i och en bas att bygga vårt hem på. Doftnoter: cederträ, kaffe, gröna löv, mossa.

Element: Vatten

Vatten är det element som associeras med dina känslor och din intuition. Precis som vatten rör sig dina känslor och begär som vågor, påverkade av de andra elementen. Detta element är även kopplat till inre reflektion och att lita på rösten inom dig. Doftnoter: havssalt, sjögräs, calone, ren tvätt.

Element: Luft

Luft är det element som associeras med livskraft, tankar och intellekt. Det kan hjälpa dig att stärka din mentala intention och därmed expandera din visdom och kunskap. Använd logik och logiska resonemang för att kommunicera tydligt och förmedla din sanning.

Element: Eld

Eld är det element som associeras med förvandling, precis som fågel fenix reser sig ur askan. Ett konstant flöde av energi, kopplingen till den unika kraft som brinner inom dig. Eld är det element som hjälper dig hitta din inre passion, viljestyrka och motivation.

Få förtur till årets adventskalendern

Nu är lanseringen av årets upplaga av Sniph Adventskalender närmare än någonsin och vi vill ge dig chansen att stå först i kön när lanseringsdagen äntligen komer. Signa upp dig på förturslistan för att säkra din chans att shoppa årets mest efterlängtade gåva.

Till förturslistan

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!