Så doftsätter du ditt bröllop

Publicerad April 7, 2021

Letar du efter den perfekta detaljen för att göra er stora dag ännu mer unik? Doftsätt ditt bröllop för en ny nivå av lyx och romans.

Det finns otaliga sätt att försöka minnas din bröllopsdag och hur det kändes, som foton, berättelser från nära och kära eller till och med dina egna glittrande minnen. Men minnen bleknar och du vill inte alltid höra någon annans version av din upplevelse. Ditt doftsinne är en direktlänk till dina drömmar, minnen och upplevelser och kan återuppväcka även de mest bortglömda skrymslena av dina minnen. Med en personlig bröllopsdoft (för både dig och din partner) får du ett träffsäkert sätt att återuppleva varje romantisk del av den stora dagen när du vill.

Varför behöver jag en speciell doft för mitt bröllop?

Att välja en bröllopsdoft kan kännas som en lyx avsedd för endast de mest extravaganta bröllopen. Visste du att Kate Middleton doftsatte sitt bröllop med Jo Malones doftljus som doftar apelsinblomma? Vi hoppas du kan tänka om då en speciell doft för er speciella dag är ett lättillgängligt sätt att addera en unik touch till hela upplevelsen för dig, din partner och dina gäster. När helst du använder doften i framtiden kommer känslorna och spänningen åter väckas till liv.

Hur vet jag vad som passar mig?

Där kommer Sniph in i bilden, Vår doftexpert doftar på tusentals av olika parfymer årligen och är alltid uppdaterad med det senaste inom parfymeri. Du känner säkert redan till någon parfym eller några doftnoter som du gillar, som vår doftexpert kan använda för att introducera dig till nya favoriter. Att välja din bröllopsdoft är en underbar upplevelse att dela med din partner, dina tärnor eller en nära familjemedlem!

Mer än bara en parfym

Om du verkligen vill göra dofternas njutning till en del av ditt bröllop kan du även doftsätta mer än dig själv. Använd doftljus för att få till en romantisk atmosfär under middagen eller spray rumsspray på textilierna som sedan långsamt släpper ifrån sig utsökt doft under hela festen. Du kan till och med skicka hem dina nära och kära i slutet av kvällen med en väldoftande present, som en smart 8 ml-flaska av parfymen du bar under dagen. Praktiska bröllopsgåvor uppskattas alltid och ger dina gäster en härlig påminnelse när de använder den!

Bröllopsdofter för henne

Bröllopsdofter för honom

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!