Nytt år, nya dofter

Publicerad December 28, 2020

Med ett nytt år kommer även nya möjligheter att utforska fler utsökta parfymer inom världen av doft. Men det är inte alltid så lätt att veta var man ska börja, eller att våga testa dofterna som ligger utanför den vanliga sfären.

Låt oss introducera din doftguide till 2021! Vi har gjort det lite lättare (och roligare?) för dig att hitta nya utsökta parfymer att testa genom att para ihop dem med några av filmvärldens mer välkända ansikten. Upptäck dofterna som får Carrie att tappa andan, och Romeo att fälla en romantisk tår. Dessutom, för varje 550kr du spenderar får du ett smart Sniph-etui i baby blue utan extra kostnad! Gäller fram till 7 januari 2021.

Vilken karaktär blir ditt doft-alter ego för 2021?

Carrie Bradshaw

En sann fashionista som inte räds att vara i framkant när det gäller trender. Du har alltid det allra senaste, oavsett om det gäller kläder, inredning eller parfymer. Du anammar nyheter med ett öppet sinne, men samtidigt med en seriositet som gynnar dig.

Prenumerera på Trending Now

BDK Parfums

Ingefära, Patchouli, Kvitten

Carner Barcelona

Tonkaböna, Mandel, Heliotrop
Holly Golightly

En feminin klassiker med en vildare sida, som uppskattar de små njutningarna i livet. Ett pärlhalsband kan pigga upp vilken dag som helst, och du har alltid en bukett med färska blommor på nattygsbordet.

Prenumerera på Female Classics
Bruce Wayne

Den klassiska gentlemannen med en oklanderlig stil, även när han jagar bovar. Tuff på utsidan, känslosam med rätt personer. Intressen? Muskler, snabba bilar och dyra klockor. Du kan hantera vilken situation som helst, speciellt till tonerna av rätt parfym.

Prenumerera på Work/Play

(263)

902 EdP

Bon Parfumeur

Tobak, Kanel, Armagnac
Romeo Montague

Den mer kreativa, känslomässiga typen som uppskattar att utforska livets olika gränser. Du har ett behov av att prova på olika nyanser av din egna personlighet för att verkligen komma till djupet av vem du kan vara, och behöver en doftgarderob som speglar dina olika sidor på samma sätt.

Prenumerera på Aesthetic

Gallivant

Kardemumma, Tonkaböna, Lavendel

Les Liquides Imaginaires

Ambra, Oud, Saffran
Edward Scissorhands

Typen som ofta känner sig missförstådd och har ett stort inre liv som inte alltid visar sig utåt. Ena dagen är du kreativ och extrovert, andra dagar introvert och eftertänksam. Du låter inte regler begränsa dig, och detsamma gäller för dofter.

Prenumerera på Avant-Garde

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär

L'Orchestre Parfum

Cederträ, Sandelträ, Mjölk
Elizabeth Bennet

En revolutionär tänkare som trivs bättre på en långpromenad i skogen än på en trendig restaurang i stan. Du uppskattar det enkla, rena och njuter av en nybäddad säng och en riktigt bra bok mer än något annat. Dina dofter ska komplettera din okomplicerade natur, som doften av ren hud eller nyklippt gräs.

Prenumerera på Clean

Parfums Berdoues

Apelsinblomma, Jasmin, Saltvatten
Shoppa för 550 SEK - Få ett exklusivt Sniph-etui i färgen baby blue på köpet. Erbjudandet gäller fram till 7 januari 2021.