Nyårslöften du faktiskt vill hålla (i doft)

Publicerad January 3, 2022

Ett nytt år är här och vi känner redan doften av förändring i luften. Nya vanor, stora drömmar och spännande mål – vad du än har att se fram emot under 2022 hoppas vi att du också kommer ihåg att du är perfekt precis som du är. Med det sagt kan det vara härligt att använda energin från denna upplyftande nystart till att tillföra ännu mer njutning, inspiration och kraft till dina dagar. Och det är där din fantastiska näsa kommer in i bilden.

Luktsinnet är din hemliga superkraft som kan locka fram känslor, framkalla minnen och påverka din sinnesstämning på nolltid. Därför vill vi guida dig till dofterna som hjälper dig komma närmare dina nyårslöften och faktiskt hålla dem.

Löfte: Spendera mer tid i naturen

Vad är det med naturen som är så lugnande och samtidigt så energigivande? För oss är en stor del av njutningen dofterna som förmedlar trygghet och liv. De våta löven mot svala stenhällar, den mjuka mossan och djupt rotade träd som sträcker sig högt upp i den friska luften. Framkalla begäret för en skogspromenad med precis dessa doftnoter.

Commodity

Bergamott, Eukalyptus, Cashmere-trä

MALO

Smultron, Mocka, Sandelträ

Rook Perfumes

Granbarr, Patchouli, Cederträ
Löfte: Mer rörelse i vardagen

En promenad till jobbet, en cykeltur hem till vännen, skridskor med barnen, en löptur på lunchrasten… Det finns många sätt att få in mer rörelse i vardagen och göra en seg kropp lite piggare. Men det första steget är ju alltid det svåraste, nämligen att komma igång. Tricket är en uppiggande energi-boost i form av en livfull doft som väcker sinnena till liv.

Carner Barcelona

Mandarin, Bergamott, Vetiver
Löfte: Lär dig något kreativt

I början av året sätter flera spännande nybörjarkurser igång inom olika kreativa fält. Utmana dig själv genom att lära dig något nytt och väcka inspirationen till liv. Dans, sång, keramik, virkning eller måleri - kanske upptäcker du en dold talang? Oavsett kan vi garantera att du kommer ha kul. Ta ett litet steg utanför din comfort zone med en doft som tänder den kreativa gnistan.

Genyum

Enbär, Svartpeppar, Sjögräs
Löfte: Lär känna nya personer

Det kan vara svårt att skaffa nya vänner som vuxen, det finns helt enkelt inte lika många naturliga tillfällen att knyta nya band. Att utöka sin vänskapskrets är dock både roligt och givande, och kan leda till helt oväntade möjligheter eller upplevelser. Så hur närmar du dig någon du är intresserad av att lära känna lite bättre? Det finns ingen bättre konversationsstartare än en intressant parfym och plötsligt flyter konversationen på av sig själv.

MALO

Kardemumma, Ambroxan, Läder

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär
Löfte: Unna dig mer njutning

De två senaste åren har för många varit en otroligt utmanande period med många oroligheter och sorger. Under livets mer påfrestande stunder är det lätt att sätta sig själv och sina behov åt sidan för att istället bli en problemlösare åt de runt omkring. Därför vill vi påminna dig om att det inte är själviskt att unna sig en egen stund då och då, helt kravlöst. Klä dig i något extra skönt, avboka ett möte (eller två) och djupdyk i din egen njutning tillsammans med en utsökt doft.

Börja prenumerera