MA|LO – Role Play: Doftsagan fortsätter.

Publicerad August 10, 2023

MA|LO är en väldoftande tolkning av en sann framgångssaga. Martin Lorentzon, grundaren bakom detta inspirerande parfymhus, är en person som skapat makalösa framgångar med både Spotify och Tradedoubler utan några behov av att själv stå i rampljuset. Med MA|LO beger han sig, med hjälp av Sniphs doftexperter, in i parfymens förtrollade universum och skapar kreationer som andas både kreativitet, lekfullhet och integritet. Nu har han återigen dykt ner i doftvärlden och skapat Role Play, MA|LOs sjunde doft.

“Jag är oerhört stolt över att introducera Role Play till vår kollektion av banbrytande dofter. Genom att hylla den mänskliga förmågan att förändras och uppleva nya sidor av sig själva, är min önskan att inspirera människor att omfamna sin inre dramatik och utforska en värld av möjligheter”, säger Martin Lorentzon, grundare av MA|LO.
Role Play tar med oss på en resa genom den fascinerande världen av mänsklig metamorfos. Doften fångar essensen av hur vi som individer går in i olika karaktärer för att utforska och navigera livets många scenarion –  för att hitta intellektuell stimulans, lösa oväntade problem eller bara för att uppleva vardagen på nya sätt: som föräldrar, älskare eller i andra nära relationer. Genom att kliva utanför de egna ramarna får man möjligheten att vara någon annan för en stund: rollspelet gör världen en scen att drömma sig bort på.

“MA|LO bryter gränser och utmanar konventioner. Vi har skapat dofter som inte känner några begränsningar, som inte definieras av kön eller förväntningar. Vi tror på en värld där varje individ kan utforska sin egen unika essens och ikläda sig vilka roller de vill. Det handlar inte om att vara manlig eller kvinnlig, det handlar om att vara ditt autentiska jag – att  våga vara vem du vill vara. MA|LOs dofter är en portal till en värld där du kan vara huvudrollen i ditt eget livs mest fängslande dramatisering” säger Tara Derakshan, grundare av Sniph.

Toppnoterna består av saffran, hampa och bergamott.
Hjärtnoterna är guaiacträ, amyris, vetiver, labdanum, agarträ och papyrus.
Basnoterna utgörs av patchouli, vanilj, kontemporära tränoter och karamell. 

Role Play Extrait

“Jag är oerhört stolt över att introducera Role Play till vår kollektion av banbrytande dofter. Genom att hylla den mänskliga förmågan att förändras och uppleva nya sidor av sig själva, är min önskan att inspirera människor att omfamna sin inre dramatik och utforska en värld av möjligheter" – Martin Lorentzon

Shoppa Role Play Extrait De Parfum