L’Atelier Parfum: Modiga och Äventyrliga Parfymer

Publicerad April 20, 2023

L’Atelier Parfum är ett franskt parfymhus grundat av den talangfulla duon Mikolaj Pietrzak och Masha Russac. Deras kreativa process inspireras av deras vardagsliv och erfarenheter i Paris, kärlekens stad som alltid har varit en ikonisk plats för att öka kreativiteten och hitta inspiration.

Mikolaj Pietrzak ser sig själv som en modig och äventyrlig doft, vilket han tycker återspeglas i Leather Black (K)night från deras doftkollektion Opus 2 – Sensorial Illusion. Denna moderna och intensiva läderdoft mjukas upp av irisblommor med en touch av sötma från hasselnöt. Pietrzaks kärlek till parfymer beskriver han genom att berätta om sitt dagliga liv där han väljer parfym baserat på sinnesstämning, tidpunkt och humör. En dag aldrig är en annan lik, så varför ska parfymen vara det?

Masha Russac, den andra medgrundaren av L’Atelier Parfum, hade i sin tur varit en doft som fångar kontrasten mellan fantasi och verklighet. Favoritdoftminnet är av frisk luft och salt när hon kopplar av på stranden. Hon finner inspiration för sin kreativa process i vardagen, där de mest banala ting kan väcka något hos en.

L’Atelier Parfum’s dofter berättar alla en historia och fångar specifika stunder, känslor eller upplevelser. Här är filosofin att man inte bara skapar parfymer, utan att man skapar dofter som väcker känslor vilket gör dem tidlösa och oförglömliga för dig. Med sin djärva inställning är detta det perfekta parfymhuset för dig som älskar att upptäcka sidor hos dig själv eller ge dig ut på spännande eskapader genom din parfym.