Parfym i Julklapp till din Dotter 2023 | Utforska “Trendsättaren – Blommigt”

Publicerad December 8, 2023

Letar du efter den perfekta julklappen till din dotter men har svårt att hitta rätt bland alla alternativ på nätet? Vi på Sniph har det perfekta förslaget för dig. Lagom till julen 2023 introducerar vi “Trendsättaren – Blommigt”, en gåva för den äventyrliga, trendmedvetna och glädjespridande dottern i ditt liv.
Denna gåva innehåller tre fina och annorlunda dofter i 8 ml format, perfekta för att ta med på resor, till festen eller bara för att lyfta vardagen. Varje doft är unik och kommer att tilltala olika sidor av din dotters personlighet.

  • Room 1015 – Sonic Flower EdP: En doft som kombinerar noter av kashmirträ, rosépeppar och irisrot för att skapa en sofistikerad doftprofil.
  • MA|LO – Flower Hour EdP: En blommig och livlig doft med noter av bergamott, vita blommor och amber. En doft som är lika mångsidig som din dotter.
  • Berdoues – Péng Lái EdP: En doft som är lika exotisk som den är förtrollande med noter av mandarin, tonkaböna och viol.

Shoppa innan den 17 december online på vår webbplats och vi kommer att skicka hem din beställning med posten, lagom till jul. Varje gåva kommer inslagen och klar, redo att placeras under granen. Med Sniph kan du ge en present som fortsätter att ge, månad efter månad. Ge din dotter chansen att utforska, upptäcka och älska nya dofter med Sniph.

Shoppa Gåvoset "Trendsättaren"

Oavsett om din dotter är en ungdom eller vuxen, 18, 20 eller 40 år, kommer hon att älska gåvosetet “Trendsättaren – Blommigt”. Med dess unika mix av dofter finns det något för alla att älska och upptäcka.

Gåvosetet innehåller även två Sniph Etui i färgerna rött och brons, den perfekta accessoaren för att ta med favoritdoften vart hon än går. Dessutom för att gåvan ska räcka länge och kännas ännu mer speciell, inkluderar vi ett presentkort för en månads prenumeration hos Sniph.

Allt detta går att köpas online och kommer vackert inslaget hem till er innan jul (sista beställningsdatum för leverans innan jul är 17 december 2023) och med ett totalt värde av 1200 kr. Med Sniph kan du ge en gåva som fortsätter att ge, långt efter att julen är över.

Holiday Gift Guide 2023

Fler julklappstips finner du i vår Holiday Gift Guide

För fler inspirerande julklappsförslag, dyk in i vår Holiday Gift Guide. Här har vi samlat en skattkista av doftupplevelser och presentidéer för att hjälpa dig att sprida glädjande överraskningar under högtiderna 2023.

Vare sig du letar efter den perfekta gåvan till henne, eller vill överraska dig själv med något speciellt, är vår guide din go-to resurs för att hitta rätt doft i rätt tid.

Doftguide Parfym - Vilken doft passar dig rätt baserat på vad du gillat tidigare?

Testa vår doftguide

Om du känner dig inspirerad av detta gåvoset men vill dyka djupare in i doftvärlden, varför inte ta en tur med vår doftguide? Den är designad för att guida dig genom en värld av dofter och hjälpa dig att hitta din personliga favorit.

Topplista bästsäljande parfymer julen 2023

Vår handplockade topplista nischparfymer

Och om du vill se vilka dofter som andra älskar, ta en titt på topplistan över bästsäljande parfymer. Hos Sniph är vi här för att hjälpa dig hitta rätt doft – igen och igen.