Juliette Has a Gun: Ett parfymhus för rebeller

Publicerad April 8, 2022

Den oskuldsfulla Julia från Shakespeares tragedi får en ny rebellisk skepnad i Romano Riccis vågade parfymer. Med en ros i ena handen och en pistol i den andra förför hon alla som kommer i hennes väldoftande väg. Juliette Has a Gun är parfymhuset du bara inte får missa!

Redan 2006 släppte Romano Ricci, släkting till modelegenden Nina Ricci, sin första parfym och Lady Vengeance blev snabbt en en favorit på parfymhyllan med sin pulserande ros beklädd i sensuell patchouli och oskuldsfull vanilj. Sedan dess har Juliette Has a Gun släppt bästsäljande kreationer på löpande band och vann 2011 Romano French Fragrance Foundations “Special Prize of the Board” som tilldelas till den som visat utstående kreativitet och hängivenhet inom parfymindustrin.

Det är inte svårt att förstå varför Juliette lockar näsor över hela världen. Hela kollektionen baseras på tanken att en signaturdoft ska gå längre än att bara dofta ljuvligt, utan istället kunna bäras som ett emblem som visar världen vem du är. Originalitet och kreativitet går som en röd tråd genom parfymhusets färgglada palett och ingen doft är den andra lik, men tillsammans utgör de en tydlig bild av den moderna tolkningen av en sann hjältinna. Från romantiskt ljuva godbitar till mörkt sensuella omfamningar och lekande lätta sommarvindar – Juliette målar med alla färger när hon doftsätter världen omkring sig. Låt dig förföras av detta innovativa dofthus och hitta din inre hjältinna med Juliette Has a Gun!

Bästsäljare från Juliette Has a Gun

Upptäck våra kunders allra mest uppskattade dofter bland Juliette Has a Guns doftbibliotek

Juliette Has A Gun

Hallon, Kola, Vit mysk

Juliette Has A Gun

Jasmin, Vit mysk, Bomullsblomma

Upptäck ännu mer från Juliette Has a Gun

Hitta rätt för just dig bland dessa rebelliska doftkreationer och utforska hela Juliettes doftbibliotek

Juliette Has A Gun

Päron, Mysk, Ambroxan

Juliette Has A Gun

Bubbelgum, Tuberos, Ambroxan

Juliette Has A Gun

Ambroxan, Ingefära, Lime