Internationella Kvinnodagen 2021

Publicerad March 8, 2021

Idag är Internationella Kvinnodagen, en dag som belyser och hyllar kvinnors bedrifter för att skapa medvetenhet kring de fördomar som fortfarande påverkar kvinnor dagligen. Då vi är ett företag som grundades av kvinnor, med ett team som består mestadels av kvinnor, är den här dagen en påminnelse om att fortsätta stötta varandra genom både de bra och de utmanande stunder som oundvikligt kommer då och då. Parfymindustrin går till stor del runt på kvinnliga kunder, ibland ett resultat av skadliga stereotyper som sätter kvinnor i ett fack där fåfänga är en dygd att leva upp till. Vi är här för att ändra på det.

Hos Sniph jobbar vi med kreativa, passionerade, konstnärliga, moderna, traditionella parfymhus för att demokratisera doft. Vi vill öppna upp dofternas värld till alla som är modiga nog att dyka in i den. Den här veckan lyfter vi fram några av de briljanta kvinnorna bakom våra mest omtyckta dofter, som tillsammans påvisar den otroliga variationen som finns bland dofter för kvinnor. Egentligen finns det kanske inte ens något sådant? Rökigt, blommigt eller orientaliskt… Du bestämmer!

Under den här veckan kommer vi att introducera kvinnligt grundade parfymhus, inspirerande kvinnliga förebilder och kvinnorna bakom Sniphteamet. Följ med på denna vecka genom att följa oss på Instagram, prenumerera på vårt nyhetsbrev samt varje dag kika in här på doftbloggen. Women’s Week 2021 kan börja!

Dofter av kvinnor, för kvinnor

Upptäck parfymer från våra kvinnliga parfymörer

Genyum

Enbär, Svartpeppar, Sjögräs

27 87

Kokos, Saltvatten, Vanilj

Extrait D'Atelier

Iris, Metall, Mineraliska noter

Maya Njie

Kokos, Sandelträ, Ananas

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!