Hitta den rätta (parfymen) till bröllopsdagen: För henne

Publicerad June 16, 2022

För dig som fortfarande letar efter den perfekta parfymen att bära på sommarens bröllop vill vi säga – oroa dig inte! Med vår guide hittar du enkelt och snabbt din perfekta match, oavsett om det är du som står framför altaret eller inte. Våra doftexperter har valt ut fem förtrollande romantiska dofter du inte kan annat än att säga “ja!” till. Vilken blir din perfekta match?

Rima XI - Carner Barcelona

Om du letar efter något att lugna dina nerver med på den stora dagen tipsar vi om Rima XI från Carner Barcelona med doftnoten jasmin. Med sin söta tyngd lägger sig jasminen som en värmande filt över dina axlar för att sprida lugn och positivitet. Jasmin symboliserar även kärlek, sensualitet och skönhet.

Shoppa nu
Haute Provence - Parle Moi de Parfum

För en bröllopsdag som andas sann elegans och lyx finns ingen bättre doft än den fantastiska lavendeln hos parfymen Haute Provence från Parle Moi de Parfum. Färgen lila associeras även med stillhet, lugn och renhet samt med kronchakrat, det kroppsliga energicenter som är kopplat till en högre mening och andlighet.

Shoppa nu
Elsa in Alésia - Made in Pigalle

För dig som inte vill ta risken när det gäller vidskeplighet är det bäst att ladda upp med doftnoten pion som symboliserar lycka, välgång och tur. Med parfymen Elsa in Alésia från Made in Pigalle hittar du just detta, för att försäkra dig om ett lyckligt äktenskap (och en bröllopsdag utan regn).

Shoppa nu
Nymphessence - Roos & Roos

Att ge bort freesia symboliserar tillit och är därför det perfekta valet både för bröllopsbuketten så väl som bröllopsparfymen. Nymphessence från Roos & Roos är en väldoftande bukett av just freesia tillsammans med mandarin och magnolia. Kanske är detta även den perfekta gåvan till dina brudtärnor?

Shoppa nu
Eau Papaguena - Élisire

Hos Eau Papaguena från Élisire får du en sprakande lyckoamulett undertecknad apelsinblom som symboliserar fertilitet, tursamhet och evig kärlek. Finns det något bättre sätt att påbörja ett äktenskap? Apelsinblom har sedan länge varit en populär blomma under bröllopsceremonier och vi förstår varför!

Shoppa nu

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!