En midsommar fylld av doft

Publicerad June 20, 2024
Kransen

Du väljer blommor med omsorg. Sorterar och justerar. Någon är bättre än er andra och får hjälpa till att knyta och fläta. Ni har plockat blommorna på morgonen, i vägrenar och skogsdungar. Doften av krispigt gröna stjälkar och sommarblommor svävar runt er.

Savour – Bee Mine EdP

I Bee Mine bjuds du in till den varma sommaren där luften fylls av ljudet från binas surrande i jakt efter nektar. Den blomstrande syrénen, nerolins sötma och svalkande bergamott flyger fram på mjuka små vingar. Dröm om en sommardag fylld av sol, blommor och bin.

MarieJeanne – Léon EdT

I trygga Léon blandas pigg kaprifol, tvålig neroli och mjuk mysk ihop till kreation fylld av optimism, förväntan och lekfullhet – en påminnelse om att våga låta nyfikenheten blomma.

MA|LO – Skin Bouquet EdP

Kashmirens mjuka omfamning, pirret i magen som väcks när du biter i ett krispigt päron och hur fingertopparna inte kan motstå att känna på jasminens bleka blomblad. Du vet ingen som doftar så gott som du.

Savour

Bergamott, Neroli, Syrén

MarieJeanne

Vit mysk, Bergamott, Kaprifol
Kläderna

De vita kläderna är nystrukna och krispiga. Mjukt bomull och svalt linne. Förväntan ligger i luften när du packar ner en extra stickad tröja i väskan till kvällen. Bekväma skor för lekar och dans. Dagen kan börja på riktigt.

Pentalogies – Etude 1.2 – L’Ouïe EdP

Doften av saltvatten och mjuka, pudriga tränoter tar med dig tillbaka till surfresan för några vintrar sedan – nostalgi, mjukhet och svalka. 

Fugazzi – Angel Dust EdP

Angel Dust EdP hyllar den introverta med sitt lugn och sin fridfullhet. Subtila noter av bergamott, en fläkt av vit amber och en träig cashmeran gör denna parfym till en ängel som passerar i rummet. Bär den, och uppmärksamheten kommer att vara på bara dig.

Gallivant – Bukhara EdP

Gallivants Bukhara är inspirerad av en resa längs Sidenvägen i Uzbekistan. Här samsas bomull och varm nejlika, med en mjuk vind av pudrig iris. En klassisk irisdoft med aromatiska drag.

Fugazzi

Bergamott, Amber, Cashmeran

Gallivant

Iris, Saffran, Aprikos
Festen

Du lyfter glaset till läpparna. Isen klirrar och citrusen är perfekt sötsyrlig. Det susar i trädkronan ovanför er och ljusen står tända på bordet. På avstånd hör du ekon av andra fester i omgivningarna. Resterna av sommarens godaste middag står på bordet och natten är ljummen, ljus, och fylld av favoritsällskapet.

Room 1015 – Sweet Leaf EdP

Sweet Leaf låter dig drömma dig bort i ett moln av jasmin, grönska och söt grapefrukt. Mellan raderna finns den vackert rökiga doften av cannabisplantan invävd – subtil och kryddigt örtig.

Genyum – Musician EdP 

Musician, med sina toner av upplyftande yuzu, apelsinblomma och cederträ är – som namnet antyder – inspirerad av just musiker. Denna doft är känslan av en stråke i din hand, av lackat trä mot dina fingrar och av möjligheterna som öppnar sig när du plockar upp ditt instrument – för första eller tusende gången.

Histories de Parfums – This is not a Blue Bottle 1/.6

Detta romantiska äventyr börjar med en explosion av endorfiner i form av apelsin och yuzu, som följs av en ljuv kyss av lotus och neroli. Därefter landar doften i intimiteten hos vit mysk och vetiver. En oväntad parfym som känns som kärlek i doftformat.

Genyum

Yuzu, Apelsinblomma, Cederträ

Room 1015

Grapefrukt, Cannabis, Kashmirträ
Nattbadet

Vissa går i – låter vattnet långsamt, långsamt sträcka sig över kroppen tills de är redo att hänge sig. Andra tar fart – springer, hoppar, och låter vattnet bli en överrumplande omfamning. Kallt, ljummet eller salt: det enda du vet med säkerhet är att du inte kommer att ångra dig. Vana simtag i svalkan.

L’Atelier Parfum – Salty Wood EdP

Salty Wood är en sofistikerad kreation där essensen av ett salt hav möter uppfriskande grönt te och knotigt, torrt sequoiaträ. Omfamna äventyret, och låt Salty Wood transportera dig till avlägsna stränder och uråldriga skogar.

Etat Libre d’Orange – Sous le Pont Mirabeau EdP

Bland mjukt cederträ, vaken bergamott och balsamiska toner fångar denna kreation på ett poetiskt sätt historien av de tusentals steg som vandrat över Pont Mirabeau genom åren. Le Pont Mirabeau bär oss på vår resa genom livet och Sous Le Pont Mirabeau kommer bära dina doftminnen på samma sätt.

Maison Matine – Tu Te Calmes EdP

Tu Te Calmes är en doft som uppmanar oss att ge oss ut på upptäcktsfärd i det oändliga. Det är en lekfullt paradoxal doft som modigt jonglerar mjuka och skärpa, kryddigt och fruktigt, torrt och krämigt. En doft för äventyrare – för de som vågar se vardagen i vitögat och ropa ”Inte idag!”.

Maison Matine

Neroli, Kardemumma, Cederträ