Dofttips för filosofen

Publicerad September 27, 2022

Hösten är officiellt här och hela den här veckan har vi fokus på att tipsa om våra allra bästa doftnoter, parfymer och kombinationer för den nya årstiden! Just nu får du dessutom 3 för 2 på alla 8 ml-parfymer med kod 3FOR2, så att du kan unna dig en uppfriskande nystart till doftgarderoben. Läs vidare för våra bästa dofttips för filosofen!

1828 EdP - Histoires des Parfums

Precis som i Jules Vernes sagor får vi i denna doft upptäcka en mystisk skattkista av trä (gömd på ett piratskepp som seglar mot horisonten) fylld med kryddor från länder långt borta. Eukalyptus, svartpeppar, cederträ och exotisk grapefruit.

Upptäck nu
Piano Santal EdP - L'Orchestre Parfum

Piano Santal är ett overkligt och träigt mästerverk som bjuder in dig under pianolocket att upptäcka hammare som slår och vibrerade strängar. Lent och ledigt kommer melodin till liv med klara noter av ceder, sandelträ, varm mjölk och mysk.

Upptäck nu
Spirit EdP -MA|LO

Ju längre du springer, desto piggare blir du. Spirit är syret för själen, en osynlig triumf som höjer dig till nya nivåer. Transparent ambroxan och mystisk viol möter kryddig svartpeppar och ren mysk.

Upptäck nu

Histoires de Parfums

Citrus, Muskot, Cederträ

L'Orchestre Parfum

Cederträ, Sandelträ, Mjölk

MALO

Ambroxan, Svartpeppar, Violblad

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!