Dofterna som hjälpte oss genom 2020

Publicerad December 22, 2020

2020 har varit ett speciellt år. Det är inte svårt att förstå varför många ser fram emot att lämna det här året bakom oss och påbörja ett nytt kapitel, men låt oss först blicka tillbaka och minnas de fina stunderna från det gångna året. Nedanför har vår doftexpert Anya valt ut sex dofter för att symbolisera ljusglimtarna under 2020. Glada, tröstande, hoppingivande och 100% värdiga ett nyårsfirande i liten skala.

Room 1015 – Ten Fifteen EdP

Vill du avsluta 2020 med kraft och självsäkerhet? Då borde du välja den här förhöjda doften av saftig mandarin, krämigt sandelträ och utmanande oud, tillägnad det mest trashade hotellrummet i rock-n-roll-historien. Är 2021 året du omfamnar din inre rockstjärna?

Scent of Finland – Kajo EdP

December har inte skämt bort oss med särskilt många soltimmar det här året, men som tur är kan du få din dos av nordiskt solsken i denna romantiska doft istället. Kajo är det finska ordet för “skimmer” och finns här för att lysa upp dina vinterdagar med en doft av vildros, kristallilja och sprudlande grapefrukt. Varsam nordisk skönhet.   

Berdoues – Somei Yoshino EdP

Är det möjligt att få njuta av den japanska körsbärsblommans skönhet i december? Det är faktiskt möjligt – spraya den japanska doften Somei Yoshino på morgonen och sväva runt på ett moln av tusentals rosa blomblad hela dagen. Ett litet julmirakel att unna dig själv varje dag i denna mörka årstid.

Room 1015

Saffran, Viol, Sandelträ

Scent of Finland

Persika, Liljekonvalj, Lotus

Parfums Berdoues

Grapefrukt, Jasmin, Jordgubb

Genyum – Tattoo Artist EdP

Parfym kan fungera som en osynlig tatuering som förankrar särskilda platser, människor och händelser i ditt minne. Vi tror att hantverket bakom doften Tattoo Artist kan fylla det syftet mer än väl, genom att fånga stunderna som är värda att minnas från det här komplicerade året. Upptäck den rebelliska och sensuella doften av läder och cederträ, toppad med färgstarka inslag av saffran, kardemumma och fransk lavendel. Vacker och minnesväckande. 

Maya Njie – Nordic Cedar EdP

Under 2020 längtade vi alla efter samma sak – stabilitet och harmoni. Doften Nordic Cedar fångar dessa viktiga ord som inget annat. Njut av den lugnande effekten av cederträ och patchouli blandat med en varm, trygg kardemumma. Lugn och grundad, med en eterisk twist.

Une Nuit Nomade – Bohemian Soul EdP

Vi kanske inte fick resa så mycket i år men det har också hjälpt oss att landa i var vi befinner oss, precis just nu. Förhoppningsvis hjälper den här tiden oss även att se på det förflutna, nuet och framtiden med större tacksamhet. Under tiden, kan du alltid återvända till somriga solsemestrar med doften Bohemian Soul, inspirerad av den bekymmerslösa surfkulturen. Bitterljuv absinth, exotisk guaiac, tropisk sandelträ – den ändlösa sommaren.

Maya Njie

Patchouli, Cederträ, Kardemumma
Mer njutning i 2021

Just nu får du en tillhörande 8 ml plus exklusivt Sniph-etui med varje helflaska du köper.

Shoppa nu