Doftexpertens val: Juni

Publicerad June 3, 2022

Även om sommaren inte helt har blommat ut ännu finns det ingen anledning till att du ska hålla tillbaka. Släpp istället fram alla dina somrigaste doftminnen och skapa flera nya med doftexpertens allra bästa tips för juni!

Oavsett om du letar efter en prunkande blombukett, en mer fräsch citrusfläkt eller en utsökt sockertopp har vi den perfekta parfymen för dig. Utforska dofterna som tar dig från vår till sommar på ett, två, tre!

För henne

Avant L’Orage är franska för “före stormen” och är ett passande namn på denna doft som sprakar av förväntan och elektricitet. Upptäck en mer unisex solfjäder av lent trä, mysk och blomstrande jasmin.

Elsa in Alésia är en dag i en chic parisiskas liv. En solig lördagmorgon, handlar mat på marknaden inför kvällens middag med vänner. Dofter av pioner och fresia i din hand blandas med lockande frukt bland stånden.

En citrusdoft som håller. Det var den initiala idén bakom den briljanta bergamottskapelsen Cologne Cédrat. Med både svartpepparolja och rosépepparolja får denna fräscha komposition fler kryddiga facetter.

Maison Matine

Rosépeppar, Jasmin, Tonkaböna

För honom

Tonerna från en cello. Outtalad magi. Hos Ambre Cello hittar du elegant bergamott, mystisk myrra, sensuell vanilj och värmande noter av tonkaböna.

Den friska Salado är en akvatisk kreation som skeppades till världen 2019. En solbadad tavla med fläckar av saltkristaller, gurkan från en drink och toner av mystik.

Ta ett dopp i en rykande kopp marockanskt te, där de gröna bladen friskar upp och värmer dig samtidigt. Menthe Fraiche är en av James Heeley’s allra första dofter där han genom sitt experimentella sätt att arbeta med dofter väver in något så komplext som mynta.

L'Orchestre Parfum

Myrra, Tonkaböna, Benzoin

Carner Barcelona

Apelsinblom, Gurka, Salt

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!