Doften av Rock ‘n Roll

Publicerad February 24, 2021

När gitarren börjar gnälla i förstärkaren ställer sig håret på armarna rakt upp och du är hemma. Om du suktar efter riktigt taktfasta doftnoter, låt oss introducera parfymerna som väcker samma känslor som ett perfekt stagedive eller ett sju minuter långt trumsolo. Intensivt läder, salta svettdroppar och smoke (on the water). Rock ‘n roll går aldrig ur tiden.

De tidiga åren

Purple EdP är en modig och hänsynslös ungdom som med sin intensiva träiga fräschör är redo för ett liv inom rockens dekadenta glamour (och dess baksida). Skarpa kontraster mellan naiv mimosa, disig irisrot, kryddig ingefära och salt värme från ambra. Allt du behöver för att starta ett rockband tillsammans med dina vänner i dina föräldrars garage.

Första konserten

I den dynamiska FL/18 EdP finner du det exakta momentet när en lättsam flirt med publiken övergår i en fullblodig besatthet. En öppning av förförisk sockervadd jammar loss på basen, följt av ett berusande lager av läder, mysk och nattblommande jasmin som sveper in och fångar hjärtat med sina trumslag. Rock ‘n roll med en twist.

Efterfesten

Ten Fifteen EdP är en vild hyllning till de trashade hotellrummen som formade ett lapptäcke längs USAs olika delstater under flera årtionden. En kreativ smash där mjukt sandelträ beblandar sig med krispig mandarin, sexig viol och en hel del svett. Slut ögonen och föreställ dig förbjuden passion, långa gitarrsolon och skrynkliga lakan.

Perfume Sucks

Mimosa, Pinje, Violblad

A.N OTHER

Sockervadd, Saffran, Jasmin

Room 1015

Saffran, Viol, Sandelträ