De perfekta dofterna för våren

Publicerad March 11, 2020

Våren hänger i luften. Gå ut och ta ett djupt andetag av den krispiga luften som snart fylls av doften från de första vårblommorna. Kan du inte vänta tills dess? Då kan du börja plocka din perfekta vårbukett redan nu.

PION
ROOS & ROOS – SYMPATHY FOR THE SUN       EDP

  Sympathy for the sun har tagit sin inspiration från Rolling Stone och bandets legendariska vistelse på Rivieran 1971. Bar hud och mogna citrusfrukter vilar i solen i sällskap av jasmin, pion och lite stänk av saltvatten. Hypnotisk, frestande och avkopplande.

IRIS
HEELEY PARFUMS – IRIS DE NUIT EDP

Iris de Nuit, eller nattens iris är en delikat och förstklassig parfym med irisrot, viol och cederträ. Elegant och diskret, förvandlar den kallaste vårdagen till en varm elegans.

FRESIA
GALLIVANT – TEL AVIV EdP

  Gör en doftresa till färgstarka Tel Aviv. Visste du att dess namn betyder just “vårens kulle”? Inte så konstigt att Gallivant har gjort en parfym som också kan kallas för “vår på flaska”. En klar och fruktig inledning med ett blommigt hjärta som mjukar upp. Precis som Tel Aviv själv.

LILJEKONVALJ
EMMA S. – RUE DE VARENNE EDT

Den mest romantiska platsen att möta våren på? Paris såklart! Följ med till 90-talets Paris och Emmas charmiga gårdshus i pittoreska Saint-Germain. Slappna av i din mockajacka och stora halsduk i kashmir till doften av liljekonvalj och apelsinblom.

SYREN
PHAEDON – RUE DES LILAS EDT

Rue des Lilas översätts enkelt till Syrengatan. Vi vågar sträcka oss och säga att detta är den ultimata doften av vår, på flaska. Mjuk, nostalgisk och otrolig!

Plocka din perfekta vårbukett redan nu:

Gallivant

Bergamott, Mandarin, Vita blommor