De mest populära dofterna just nu

Publicerad November 25, 2020

Popularitet är inte permanent. Men när en fulländad doft har letat sig in i ditt hjärta, så stannar den där länge. Har du hittat den rätta? Då är det dags att börja bygga en trygg, varaktig relation och införskaffa din favorit i full storlek. Eller är du fortfarande på jakt? Då är det här det perfekta tillfället att utforska de mest populära dofterna just nu från varje Sniph-kollektion. Eller hjälp någon annan som letar – finns det en finare gåva än att hjälpa någon man tycker om att hitta den rätta?

Trending Now: Etat Libre d’Orange – I am Trash EdP

I kontrast till dess provokativa namn har I am Trash en krispigt ren och ljus doft av äpplen, rosor och jordgubbar. Så förföriskt saftig och söt att du kommer vilja bära den dygnet runt. Definitivt en doft som man vill snåla med. 

Female Classics: Floris – Cherry Blossom  EdP

Cherry Blossom är ett nytt tillskott i Sniph-familjen som snabbt har vunnit välförtjänt popularitet. Doften är skapad av ett av det ikoniska brittiska parfymhuset Floris, och balanserar graciöst mellan elegans och lättsamhet. En drömsk doft av körsbärsblom som får dina tankar att sväva iväg på ett moln av tusentals rosa blomblad… 

Clean:  Parle Moi de Parfum – Haute Provence / 89 EdP

Sommarens mest omtyckta doft, Haute Provence, tar med doftsinnet på en resa som börjar på vidsträckta lavendelfält i Provence och avslutas vid medelhavet. Den lugnande doften av ikonisk provencalsk lavendel gifter sig med med havsbrisen och saftig sötma från den lokala fruktmarknaden. En mjuk, tröstande påminnelse om att allt kommer bli bra till slut. 

Etat Libre d'Orange

Äpple, Ros, Sandelträ

Avant-Garde: Room 1015 – Cherry Punk

Punk möter mode precis som tungt läder möter oskyldigt körsbär det 2020s hetast slätt av Room 1015. Cherry punk handlar om kontraster: rebellisk och romantisk, söt och rökig. Ungdomens idealism, omfamnad av en värmande skinnjacka. Perfekt för alla punkare och poeter där ute, eller för dig som bara älskar kreativa dofter.

Work/Play: Etat Libre d’Orange – Hermann A Mes Cotes Me Paraissait Une Ombre

Ännu en doft från provokativa Etat Libre d’Orange på vår lista. Hermann är skapad för att följa med dig överallt som en doftskugga. Den håller sig alltid nära. Vilda svartvinbärsknoppar, skarpt grön galbanum och jordig geosmin skapar en mörk och förtrollande känsla, som en djup skog i en gothisk roman. Men var inte rädd, du är inte ensam. 

Aesthetic: Liquides Imaginaires – Fortis 

En till parfym med en något mörkare historia men med en upplyftande doft, inspirerad av heligt vatten. Vi kan dock intyga att doften inte är likt någonting du kan förvänta dig. Låt oss bara säga att det handlar om att lägga mörkret bakom dig och blicka framåt. Den måste upplevas på egen hand. Nämnde vi den förtrollande flaskan?

Room 1015

Läder, Mimosa, Körsbär

Les Liquides Imaginaires

Ambra, Oud, Saffran
Unna dig själv, eller säkra julklapparna till nära och kära.

Upptäck Sniphs nya kollektion av kurerade, väldoftande gåvoset.

Upptäck mer