De 7 dödssynderna i doft

Publicerad October 31, 2022

Stolhet, avund eller vrede – Vi har alla en liten djävul på vår axel som ibland spelar oss ett spratt och lockar fram våra allra värsta sidor. Men behöver det vara en så dålig sak?

“Spooky season” är officiellt i full gång och vi har några ruggigt utsökta dofter som sätter tonen på precis rätt sätt. Lär dig precis vilka dofter som frambringar dina sämsta egenskaper, i lagom tid för den läskigaste tiden på året. Låt dessa dofttips väcka monstret inom dig!

Högmod

Ödmjukhet är inte ett ord du känner till. Nej, du vill gärna framhäva dig själv och dina oklanderliga egenskaper. Ju mer beröm, desto bättre. Varför dölja att du helt enkelt är lite bättre än alla andra? Om alla bara var som du skulle allt vara så. mycket. bättre.

Histoires de Parfums

Kardemumma, Persika, Kryddnejlika
Girighet

Lagom? Aldrig hört talas om. Vad är så fel med att vilja ha mer? More is more. Det säger väl sig självt.

Vällust

Att hänge sig, finns det något bättre? Helt fri från alla begränsningar, mitt i njutningens centrum. Kroppens belöningssystem, ett mirakel. Varje kick tar dig till nya nivåer. Låt det aldrig ta slut.

Ann Ringstrand

Enbär, Koriander, Oud

Histoires de Parfums

Kardemumma, Läder, Hedblomster
Avund

Varför han och inte du? Det finns ingen rättvisa i världen. För annars hade ju inte du suttit här utan. Saknaden river inuti. Allt blir nattsvart. Om du bara kunde få lite...

V Canto

Bergamott, Röda vinbär, Ekmossa

MALO

Smultron, Mocka, Sandelträ

(658)

Red EdP

Perfume Sucks

Bergamott, Rött äpple, Svartpeppar
Frosseri

När det väl börjar finns det inget stopp. Helt förlorad i din inre värld, utan hämningar eller begränsningar. En och så en till och ännu en. På löpande band. Tiden står stilla och allt som finns är här och nu. Stör inte.

Vrede

Det som först började som en liten eld inuti dig är nu en okontrollerbar skogsbrand. Allt som kommer i din väg bränner du ned. Orättvisorna slår mot trumhinnorna. Det måste ut. Den här glödheta floden måste få rinna av dig. Oavsett vem som står i din väg.

Rook Perfumes

Granbarr, Patchouli, Cederträ

Carner Barcelona

Ros, Ingefära, Patchouli
Lättja

Ingenting. Du vill inte göra någonting idag. Inte imorgon heller. Du drar likgiltigheten tightare runt kroppen och vänder dig in mot väggen. Vad är poängen? Nej, just det. Du trodde väl inte det. Tiden går, men vad gör väl det.

Les Liquides Imaginaires

Mysk, Rismjöl, Yuzu

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!