Därför gör sniph ditt liv lite bättre. En doft i taget.

Publicerad November 21, 2019

Tycker du det är knepigt att hitta rätt doft att investera i? Kanske vet du vad du gillar men du tröttnar innan flaskan hunnit ta slut? Stora, fina parfymflaskor kommer ofta med en rejäl prislapp och sällan hinner du använda upp dem innan du fallit för en ny. Som tur är har vi hittat en lösning på det här.

1. Upptäck en ny doft varje månad!

Tänk på Sniph som en upptäckartjänst som hjälper dig hitta unika och lyxiga dofter. Varje månad blir du introducerad till en ny, noga utvald doft. Låt oss överraska dig!

PRENUMERERA NU
2. Självförtroende är den bästa outfiten

Parfym är en förlängning av dig och den ska berätta just din unika story, förstärka dig och ge dig en självförtroendeboost. Vårt uppdrag är att plocka ut dofter du inte visste fanns och hjälpa dig med ett osynligt – men kraftfullt – statement för just din stil.

BOOSTA DIG SJÄLV

3. Parfym är dyrt – men det är inte sniph

Du behöver inte längre shoppa dyra stora parfymer som du sedan inser att du inte älskar och vill ha på dig varje. Med Sniph får du kicken av att testa nya dofter varje månad för bara 159 kr. Vår smarta 8 ml-flaska räcker i en månad, sparar tid och låter dig testa 12 olika parfymer för samma peng som en stor.

SHOPPA SMART

4. Bygg din unika doftgarderob

Månad för månad får du chans att uppleva helt olika dofter, som tillsammans kommer utgöra din helt egna doftgarerob. Matcha doft med hur du känner dig just idag – eller så kanske du väljer att påverka hur du känner dig med en viss doft?

UTFORSKA KOLLEKTIONERNA

5. Lär dig om doft

Påbörja en spännande resa genom doftens värld och låt oss lära dig allt vi kan om parfym och dofternas språk. Lär dig om olika noter, komplexitet och doftgrupper – ju mer du lär dig ju roligare blir det!

DOFTA DIG FRAM

6. Gör skillnad!

Att vara med i Sniph är inte bara smart och lyxigt – det är också hållbart. Du konsumerar inte mer än du behöver varje månad och med vårt återvinningssystem “Panta Parfymen” låter vi dig skicka tillbaka Sniph-flaskor du förbrukat och/eller inte längre vill ha – i utbyte mot ny parfym. Vi hjälper dig spara både stålar och på planetens resurser!

BÖRJA SAMLA