Nytt hos oss – Commodity Fragrances

Publicerad August 11, 2021

2013 lanserades parfymhuset Commodity genom en crowdfunding-kampanj, med intentionen att ändra doftindustrin för alltid. Kunderna var redo för en mer minimalistisk syn på dofter och parfym, samt krävde mer från parfymhusen. Därför beslutar sig Commodity att bli det första märket som säljer sina parfymer direkt till slutkund, dessutom genom att skicka prover på dofterna till kunden innan köp av helflaska. 2015 öppnar skönhet- och parfym-imperiet Sephora sina dörrar för Commodity och parfymerna sprids till fler näsor än någonsin innan. Dock växer parfymhuset för snabbt och 2019 tas beslutet om att stänga ned Commodity, till kundernas stora besvikelse.

Senare samma år beslutar sig dock Vicken Arslanian för att ta vara på den otroliga möjligheten genom att se till att resan fortsätter. Sedan dess har Vicken tillsammans med sitt team arbetat för att återlansera de omtyckta dofterna i nytt format och fortsätta förändra den klassiska parfymindustrin. Nu har vi på Sniph lyckan att få lansera sex av de klassiska dofterna i nytt format i vår parfymkollektion. Upptäck doften av papper, sammet, guld och mer – Commoditys fantastiska doftuniversum är här för att stanna.

Upptäck Commoditys (nylanserade) doftuniversum

Vi har valt ut sex dofter från Commodity som representerar våra sex olika kollektioner. Läs mer om de nysläppta parfymerna och hitta den rätta för dig.

Upptäck nu

Commodity

Eukalyptus, Sandelträ, Amber

Commodity

Iso E Super, Cederträ, Sandelträ

Commodity

Bergamott, Eukalyptus, Cashmere-trä

Commodity

Mysk, Amber, Trä