Dofterna som förgyller dagarna hemma

Publicerad November 24, 2020

Black Week är äntligen här och i år har vi fullt fokus på vårt magiska doftsinne och den njutning vi får av att utforska utsökta dofter. Vi har hundratals unika parfymer i vår shop som lyser upp i höstmörkret, och vi vet att det kan vara svårt att veta var du ska börja. Därför har vi förberett en hjälpsam guide över parfymerna som sätter guldkant på tillvaron, även när allt annat inte riktigt är så härligt som vi hade önskat. Hitta en fin present till dig själv, eller en väldoftande julklapp till någon du tycker om.

När dagarna blir kortare och kroppen skriker efter D-vitamin, har vi de uppfriskande dofterna som får dig att orka hela arbetsdagen.

När du behöver en boost av energi

Aether

Mysk, Cashmeran, Nyklippt gräs

Gallivant

Grapefrukt, Vetiver, Svart te

Parfums Berdoues

Grapefrukt, Jasmin, Jordgubb
Jobbar du hemifrån? Det är ingen anledning till att inte dofta gott. Prova dessa sofistikerade dofter för att känna dig 100% skärpt och redo för en dag på (hemma) kontoret

När du vill känna dig vass

Ann Ringstrand

Kardemumma, Mysk, Violblad
Dina after work-planer ser kanske inte ut som vanligt just nu, men se det som en möjlighet att utforska nya sätt att umgås. Vi har dofterna som hjälper dig komma i rätt stämning.

När du ska på digital AW

Juliette Has A Gun

Ambroxan, Ingefära, Lime
Vi alla behöver en extra klapp på axeln ibland, kanske framförallt just nu. Vi har valt ut en unik doft som kommer hålla om dig när du behöver det som mest, och de fysiska kramarna lyser med sin frånvaro.

När du behöver en betryggande famn

Room 1015

Bergamott, Kardemumma, Sandelträ

Genyum

Iris, Ros, Svarta vinbär
Unna dig själv, eller säkra julklapparna till nära och kära.

Upptäck Sniphs nya kollektion av kurerade, väldoftande gåvoset.

Upptäck mer