BDK Parfums: Hitta ditt doft-alter ego

Publicerad December 11, 2020

Direkt från hyllorna i Paris mest exklusiva butiker kommer ett nytt spännande parfymhus som har lagts till i den växande Sniph-shoppen. Låt oss introducera BDK Parfums, ett självständigt Parisiskt parfymmärke med ett alldeles särskilt uttryck och ett skarpt fokus på råa material.

Varje doft av BDK Parfums har sin inspiration i en berättelse med en intresseväckande huvudkaraktär. Vilken av dessa 6 protagonister är mest lik dig? Läs beskrivningarna och hitta ett nytt doft-alter ego.

1. Flirten

Du är självsäker, utstrålar skönhet och är inte blyg för uppmärksamhet. Ditt skratt är det första de märker när du kommer in i rummet. Men saker är inte alltid självklara, då du lika lätt kan smyga iväg medan du viskar “inte ikväll”. Sött, sprakande, svårfångat.

Detta är jag
2. Havsdyrkaren

När solen går ner längtar du till stranden. Vad är det som lockar på dig, gång på gång? Pastellfärgerna i horisonten, den försiktiga smekningen från brisen, sandens värme under fötterna… Kanske är det känslan av frihet som finns där. Frisk, vaken och tillfreds.

Detta är jag
3. La bohème

Ibland försvinner du mystiskt från radarn i några veckor, men du återvänder alltid med intressanta berättelser att dela. Du gillar en mjuk écrufärg och bär alltid med dig ditt anteckningsblock i din vintage läderväska. Vem vet när inspirationen kommer till dig? Mjukt, lockande, bittersött.

Detta är jag
4. Äventyraren

Det enda du samlar på är minnen, känslor och platser. Att vara fast på en plats är din mardröm. Alltid på språng och lämnar fotspår i liven hos de du möter, som en vind som glider över sanddynerna. Varm, modig och djärv.

Detta är jag
5. Den hopplösa romantikern

Färska blommor på ett bord i morgonljuset, romantiska filmer i skymningen och en delikat dessert efter en måltid. Du älskar allt vackert och finner lycka i de små sakerna. Vissa säger att ditt liv är som en fransk film och du tar det som en underbar komplimang. Ljuv, sensuell, rodnande.

Detta är jag
6. Zen-sökaren

Till skillnad från stressen i storstaden föredrar du alltid en lugnare getaway som den harmoniska rivieran. Du väljer grönt te framför espresso och en lugn stunds meditation framför en fest full med främlingar. Du känner dig själv väl och letar efter det som verkligen betyder något. Fräsch, lugn, hoppfull.

Detta är jag
Hitta rätt, igen och igen

Att hitta rätt parfym kan vara svårt och tidskrävande, så vi gjorde det enkelt och smidigt. Med Sniph behöver du aldrig mer köpa parfymer som står och dammar på badrumshyllan. Hos oss hittar du istället utsökta parfymer i ett mindre format (8 ml) så att du alltid kan prova innan du köper hela flaskan. Prenumerera på parfym och låt oss hjälpa dig hitta rätt. Igen och igen.

Kom igång

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!