Bästa patchouli parfymen hösten 2023

Publicerad September 8, 2023

Hösten är här och med den kommer en ny säsong av dofter. En av de mest framträdande doftnoterna denna säsong är patchouli, en rik och jordnära doft som har en lång och fascinerande historia. Våra doftexperter på Sniph har utforskat världen av nischparfymer för att hitta de bästa patchouli parfymerna för hösten 2023.

Patchouli är en doftnot som är känd för sitt djup och komplexitet. Den har en rik, jordnära doft med en lätt sötma som kan vara både uppfriskande och lugnande. Patchouli har länge varit en favorit bland parfymälskare, och dess unika doftprofil gör den till en utmärkt basnot i många parfymer.

Denna höst har vi sett en trend mot parfymer som kombinerar patchouli med andra rika och varma doftnoter, som rom och läder. Dessa parfymer har en djup, sensuell doft som är perfekt för de kyligare månaderna under hösten, vintern och våren.

Höstlöv och Patchouli som dekorerar ett blogginlägg om Bästa Patchouli parfymen för Henne, honom och unisex, hösten 2023.

Utforska Patchouli: Höstens handplockade mästerverk för honom

Fugazzi

Svart vinbär, Patchouli, Olibanum

Élisire

Eukalyptus, Patchouli, Läder

Patchouli i fokus: Höstens fängslande dofter för henne

Parfums Berdoues

Patchouli, Apelsin, Amyris

BDK Parfums

Ingefära, Patchouli, Kvitten

Etat Libre d'Orange

Patchouli, Jasmin, Tvål

En unik patchouliupplevelse: ‘Black EdP’ – En Unisex skapelse från Perfume Sucks

Om du är på jakt efter en unik patchouliupplevelse, låt oss introducera dig till ‘Black EdP’ från det innovativa parfymhuset Perfume Sucks. Skapad av den schweiziske parfymören Andreas Wilhelm, är ‘Black EdP’ en hyllning till nattens sammetslena mystik i Mellanöstern.

Andreas startade Perfume Sucks med en vision om att ge nytt liv till parfymer som hans kunder tidigare refuserat. Genom att drivas av transparens och hållbarhet, har han skapat en parfym som är lika unik som den är förförisk.

‘Black EdP’ är en doft som omsluter dig med sina rika noter av rosépeppar, blodröd ros, olibanum och självklart, patchouli. Denna parfym är som en rökpelare av exotiskt trä som stiger mot skyn, vilket ger en djup och komplex doftupplevelse.

Oavsett om du är en man, kvinna eller föredrar att inte definiera dig inom dessa kategorier, är 'Black EdP' en parfym som erbjuder en unik doftupplevelse.

Black EdP av Perfume Sucks

Hösten är för hudvård

Att bära en fantastisk parfym är bara en del av ekvationen som är lika med dig. För att din doft ska kunna blomma ut fullt ut, behöver din hud vara välmående och återfuktad. Varje dag är en ny chans att födas på nytt och ge kroppen den omtanke och kärlek den förtjänar. Din hud är ett levande skydd som behöver omhändertagande för att kännas smidig och lugn.

Sniph Body Collection är hudvård framtagen som ett naturligt steg i en fulländad wellness-rutin för hela kroppen, det viktigaste du har. Produkterna är doftsatta med 001 Liv EdP med doftnoter som sandelträ, bergamott, ylang-ylang, jasmin och mysk.

Vår filosofi är att dofter gör skillnad på ditt välmående och för att dina favoritparfymer ska bli levande på din kropp behövs en återfuktad hud som dofter kan blomma ut på.

Bästa Patchouli Parfymen - Ett dekorativt Patchouli mönster.

Upptäck patchouli: Prenumerera och utforska med Sniph

Är du redo att dyka djupare in i världen av patchouli? Med Sniphs prenumerationstjänst kan du upptäcka och utforska en rad olika patchouli-parfymer, noggrant utvalda av våra doftexperter.

Varje månad skickar vi en ny, exklusiv parfym direkt till din brevlåda, vilket gör det enkelt och roligt att upptäcka nya dofter. Oavsett om du redan är en patchouli-älskare eller bara börjar utforska denna fascinerande doftnot, är vår prenumerationstjänst det perfekta sättet att bredda dina doftpreferenser och hitta nya favoriter.

Börja din doftresa med Sniph idag och upptäck den bästa patchouli-parfymen för dig.

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!