En ny generation rumsdofter

Publicerad September 1, 2022

Med kundernas önskemål i handbagaget reste Sniphs grundare, Tara Derakshan och Lisa Kjellqvist, till Paris för att förverkliga en dröm redan 2019. Presence Collection släpptes senare det året och blev ett av våra mest älskade släpp hittills. De tre dofterna Rubicon, Ukiyo och Litsea är både banbrytande och något helt utöver det vanliga.

Nu är Presence Collection tillbaka – i en helt ny skepnad!

– Det var våra medlemmars önskemål som initierade projektet, säger Lisa Kjellqvist, medgrundare till Sniph.

Dofters påverkan på kroppen och sinnet

De unika dofterna är framtagna för att lättare hitta till tre sinnesstämningar som annars kan vara svåra att nå: lugn, fokus och intimitet. Tillsammans med både hjärnforskare och parfymörer har vi utforskat olika doftnoters påverkan på kroppen och sinnet för att landa i de tre rumsdofterna Ukiyo, Litsea och Rubicon.

“Det var våra medlemmars önskemål som initierade projektet” säger Lisa. “De fick oss att utgå från idén att dofter kan ha tydliga känslomässiga kopplingar. Vi tolkade deras önskemål och landade i tre känslolägen att hitta in i via doft. Målet var att ta fram något helt nytt som inte liknade något annat”.

Nu återlanseras de tre rumsdofterna i smarta sprayflaskor som du enkelt använder för att doftsätta ditt hem. Upptäck samtliga tre dofter i den smarta trion som kommer i en handgjord box, perfekt att förvara din Presence Collection i – för endast 395 kr.

Rubicon

Framtagen för att väcka lusten, stärka sensualismen och tillåta dig att känna dig helt bekväm i din kropp. Kryddig kardemumma och djup kåda bjuder in till kärleksfull närhet, medan sötma från röda äpplen förför dina sinnen och låter tankarna vandra… Rubicon tar dig varsamt till nya höjder.

Shoppa trion
Ukiyo

En närvarande mjuk doft som förenklar föreningen av kropp och sinne, för att stänga ute omvärlden för en liten stund. Värmande läder och trygg sandelträ blandas i Ukiyo, och ser till att skapa andrum så att du kan vara här och nu. Fullt avslappnad men närvarande.

Shoppa trion
Litsea

Denna doft är framtagen för att vässa dina sinnen och förstärka din kreativitet. Den kryddigt kraftfulla citrusdoften väcker ditt fokus och ökar din koncentration, medan rosmarinens friskhet kallar på dina minnen. Litsea är för dig som behöver framåtanda och vitalitet.

Shoppa trion
Så gör du: Dina rumsdofter räcker längre om du sprayar dem på textilier som t ex gardiner, kuddar eller på din sjal. Använd för att känna dig hemma var du än är.

Ambience Mist Trio

Utforska Rubicon, Ukiyo och Litsea som en smart trio och doftsätt ditt hem.

Håll dig uppdaterad med det senaste från Sniph

Bli först med att ta del av spännande nyheter, tillskott i shoppen och våra experttips. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!