Parfymhelg: De hetaste parfymmärkena från Spanien som du bör känna till

Publicerad July 17, 2020

Även om man inte helt kan lita på stereotyper så finns det ibland en droppe sanning i dem. Exempelvis finns den legendariska “spanska passion” faktiskt på riktigt – vi känner det i varje sprut av de underbara parfymer som är gjorda av nischmärken från Spanien. Denna helg har våra doftexperter valt ut de mest känslosamma spanska parfymerna från Sniph-kollektionen för att tända gnistan i ditt hjärta.

Var försiktig: de kommer garanterat göra din sommar ännu hetare!

Carner Barcelona

Carner Barcelona är definitivt ett av de hetaste nischmärkena från Spanien just nu. Det är inte svårt att förstå varför: medan de lutar sig mot expertisen och engagemanget hos de lokala tillverkarna lyckas detta parfymhus kapsla in den livliga känslan av Barcelona i varje flaska. En härlig bonus: väldigt Instragram-vänliga flaskor med lock gjorda av riktigt trä och namn fulla av kulturella referenser. Ljuvligt.

Uptäck Carner Barcelona

Carner Barcelona

Jasmin, Kardemumma, Sandelträ

Carner Barcelona

Tonkaböna, Vetiver, Rom
Genyum

Till alla de som fortfarande är förnuftiga, öppna och rebelliska fast de har ett vanligt 9 till 5-jobb: vi har hittat det perfekta parfymmärket som hjälper dig att hitta din inre konstnär. Säg hej till Genyum, ett ungt spanskt nischmärke som föddes i skulptören Anna Torrents studio. Varje doft av Genyum hyllar den fria själen hos en slags konstnär. Vilken hyllar din själ?

Uptäck Genyum

Genyum

Iris, Ros, Svarta vinbär
27 87

Med mottot “No scent like the present” ("ingen doft som den nuvarande"), skapar det spanska parfymhuset 27 87 veganska unisex dofter med unika personligheter. Minimalistiska flaskor döljer glada optimistiska juicer dedikerade till filosofin av att leva i nuet. Häng med.

Uptäck 27 87

27 87

Kokos, Saltvatten, Vanilj
Block not found: Core/block